Wat een jaar! Persoonlijke terugblik van Rutger

Eind december, tijd voor mij als eigenaar om eens even terug te blikken op 2023 en het enorme werk dat wij met ons team hebben verzet het afgelopen jaar. Toen ik er over ging nadenken, besefte ik me pas wat we allemaal gedaan hebben dit jaar!…. Uiteraard ook alvast een vooruitblik op 2024.

2023

Dit jaar hebben we flink veel stappen gemaakt om onze ambities voor de komende jaren verder vorm te geven. Teveel om allemaal in uitgeschreven teksten te beschrijven, dus hieronder een opsomming (met bijbehorende klikbare links voor meer info):

En nog veel meer leuke en mooie opdrachten, ook in de verhuur van display. Ik kan niet anders zeggen dat ik als eigenaar erg tevreden terugkijk op het afgelopen jaar, en vooral ook met trots op ons (uitgebreidde) fantastische team collega’s. Waar ik tevens met veel plezier op terugkijk is de fijne en warme contacten die wij (met name onze media-adviseurs) onderhouden met onze klanten. En dat wij hierbij ook vast kunnen houden aan onze visie om vooral op lokaal en regionaal niveau bij te kunnen dragen aan stimulering van de economie.

Even vooruit kijken naar 2024

Ook voor komend jaar 2024 staan er al weer mooie en grote projecten op de planning. Zo verwachten wij een verdere groei van displaylocaties, gaan we een héél tof en groot project draaien op het gebied van digitale signing en narrowcasting én gaan we een mooie samenwerking bekendmaken met een club uit het betaalde voetbal… Maar daar dus in de loop van 2024 meer over.

Persoonlijk

Dit soort jaren zijn ook persoonlijk en als ondernemer natuurlijk een mooie leerschool. Hoe houd je de balans goed tussen privé en werk? Waar wil ik mezelf als ondernemer nog verder in ontwikkelen? Maar ook: Waar willen we als bedrijf staan over 3 jaar…..

Los van mijn “learning on the job” door het jaar heen (ik leer gelukkig nog iedere dag), heb ik er dit jaar voor gekozen om 4 dagen in afzondering in een blokhut in het Duitse Sauerland te werken aan persoonlijke en zakelijke doelstellingen voor de komende jaren. Misschien wel de béste keuze die ik dit jaar heb gemaakt! (kan dit iedere ondernemer aanraden). In alle rust heb ik daar nagedacht, gebrainstormd, uitgerust en plannen gemaakt voor de komende jaren. Met als resultaat (op papier) een heldere toekomstvisie 2024-2027. Een fantastisch resultaat waar wij de komende jaren mee verder kunnen.

Niet iedereen komt er misschien voor uit, maar ook ik maak gebruik van coaches op verschillende vlakken voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Onder andere om een goede werk/privé balans te behouden, lichamelijk in orde te blijven én om bij te leren op het gebied van financial management.  Gelukkig heb ik daarvoor ook goede coaches gevonden die goed bij mij en mijn persoonlijkheid passen, en waar ik dus ook veel waarde aan hecht! Een speciaal dankjewel daarom aan:

Dit was een fijn moment om even terug te blikken, maar vooral ook om met nóg meer enthousiasme en plezier 2024 in te gaan. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen, alle gezondheid en een fantastisch 2024!

Groet,

Rutger Addink

Laatste nieuws