Werken bij

Werken bij2023-04-07T09:35:41+00:00

Over werken bij de Addink Media Groep, vacatures en stages.

Binnen onze organisatie werken wij met een fanatiek team van collega’s waarbij wij in het kader van maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) ook waar mogelijk plek hebben voor stagiairs of een werkervaringsplek. Wij zijn helemaal van “het nieuwe werken” (wat voor ons eigenlijk niet nieuw is). Tijd- en plaatsonafhankelijk werken, waarbij wensen van de klant voorop staan. Maar ook met minimaal één vast moment per week op kantoor voor onderlinge contacten en binding. Naast werk staat ook gezelligheid hoog in het vaandel met leuke uitjes of een spontane vrijmibo.

Als er door onze verdere groei functies, stageplekken of werkervaringsplekken bij ons beschikbaar komen, dan worden die op deze pagina weergegeven.

VACATURES

Accountmanager / media-adviseur uitnodiging oriëntatie

Wij nodigen jou als accountmanager en potentiële collega graag uit voor bakkie koffie tijdens een oriënterend gesprek. Waarom? Wij zijn door de sterkte groei van onze activiteiten binnenkort op zoek naar een accountmanager/media-adviseur in de Achterhoek en/of Twente. En omdat wij houden van laagdrempeligheid, komen wij graag nu al informeel in contact met jou, om eens te kijken of we bij elkaar passen.

Wat doen wij?

Onder de naam Addink Out Of Home exploiteren wij onze eigen digitale outdoor en indoor reclamedisplays. Wij beschikken hiermee over het grootste netwerk van digitale reclamedisplays van Oost Nederland. Een accountmanager/media-adviseur bij ons is in de regio op pad om potentiële klanten te informeren, te adviseren en uiteindelijk hopelijk te laten adverteren op 1 of meerdere van onze displays.

Een klik met elkaar is belangrijk bij Addink Media. Dat maakt ons team collega’s ook écht een team. Nog los van de uitjes en gezelligheid rondom werk.

Heb je mogelijk interesse of wil je meer informatie? Neem dan even contact op met Rutger Addink (eigenaar) via rutger@addink-media.nl of bel/app met 06-83 98 48 78 voor het maken van een afspraak.