Over ons

Over ons2021-12-20T10:59:10+00:00

Waar wij voor staan

ADDINK MEDIA GROEP

De Addink Media Groep bestaat uit de volgende onderdelen:

   

   

OUT OF HOME RECLAME

Met ons eigen netwerk van digitale outdoor en indoor reclamedisplays hebben wij een zeer groot bereik voor onze klanten. Wij staan voor het stimuleren van regionale economie. Dat betekent dat wij ons uitsluitend richten op lokale en regionale adverteerders rondom onze displays en dat grote landelijke partijen, die geen bijdrage leveren aan het regionale (grote landelijke webshops bijvoorbeeld) bij ons géén mogelijkheid hebben om te adverteren. Daarnaast houden wij erg van persoonlijk contact. Onze accountmanagers adviseren je graag over de mogelijkheden die het best bij jouw wensen passen.

DIGITAL SIGNAGE

Digital signage oplossingen binnen een bedrijf of keten kunnen wij uiteraard gewoon landelijk verzorgen. Wij leveren en beheren door heel Nederland met de Achterhoekse betrouwbaarheid en betrokkenheid.

LED VERHUUR

Wij beschikken over een netwerk met een zeer groot aantal mobiele LED schermen. Formaten van 6 tot 60 M2 hebben wij in ons assortiment, dus voor iedere gelegenheid een passende optie.

STUDIO

“Content is King” wordt er in onze branche veel geroepen. En dat is zo! Hoe beter jouw content (advertentie/bedrijfsfilm/informatiesheet) hoe opvallender, en dat wil je toch? Onze studio verzorgt samen me jou graag de opmaak van jouw content. Passend bij jouw bedrijf en natuurlijk goed opvallend. Ook dit doen wij in eigen beheer en waar nodig werken wij samen met vakkundige partners.

ONS TEAM

Ons fijne en laagdrempelige team bestaat uit kundige en professionele mensen die jou zoveel mogelijk naar jouw wensen adviseren en helpen. Met een Achterhoekse gemoedelijkheid staan wij klaar om samen met jou (bij voorkeur graag je/jij) te kijken welke oplossingen het beste bij jou passen. Daarnaast werken wij samen met enkele betrouwbare en professionele partners in een “flexibele schil” rondom onze organisatie. Op deze manier is geen enkel knelpunt voor ons een probleem.

Onze medewerkers