Over ons

Over ons2020-09-24T09:19:07+00:00

Waar wij voor staan

ADDINK MEDIA

Het mediabedrijf Addink Media heeft een jarenlange ervaring in het verzorgen en exploiteren van digitale outdoor en indoor reclamedisplays en  digitale gemeentelijke informatiedisplays in de openbare ruimte. Ook op het gebied van narrowcastingoplossingen is Addink Media een zeer ervaren en betrouwbare partij. Doordat wij inkoopkanalen in Europa hebben, kunnen wij onze producten op dit vlak snel leveren en zijn wij niet afhankelijk van vaak langer durende verzendingen vanuit bijvoorbeeld China.

ADVERTEREN

Wij staan voor het stimuleren van regionale economie. Dat betekent dat wij ons uitsluitend richten op lokale en regionale adverteerders rondom onze displays en dat grote landelijke partijen, die geen bijdrage leveren aan het regionale (grote landelijke webshops bijvoorbeeld) bij ons géén mogelijkheid hebben om te adverteren. Daarnaast houden wij erg van persoonlijk contact. Onze accountmanagers adviseren je graag over de mogelijkheden die het best bij jouw wensen passen.

NARROWCASTING

Narrowcasting oplossingen binnen een bedrijf of keten kunnen wij uiteraard gewoon landelijk verzorgen. Wij leveren en beheren door heel Nederland met de Achterhoekse betrouwbaarheid en betrokkenheid.

STUDIO

“Content is King” wordt er in onze branche veel geroepen. En dat is zo! Hoe beter jouw content (advertentie/bedrijfsfilm/informatiesheet) hoe opvallender, en dat wil je toch? Onze studio verzorgt samen me jou graag de opmaak van jouw content. Passend bij jouw bedrijf en natuurlijk goed opvallend. Ook dit doen wij in eigen beheer en waar nodig werken wij samen met vakkundige partners.

ONS TEAM

Ons fijne en laagdrempelige team bestaat uit kundige en professionele mensen die jou zoveel mogelijk naar jouw wensen adviseren en helpen. Met een Achterhoekse gemoedelijkheid staat wij klaar om samen met jou (bij voorkeur graag je/jij) te kijken welke oplossingen het beste bij jou passen. Daarnaast werken wij samen met enkele betrouwbare en professionele partners in een “flexibele schil” rondom onze organisatie. Op deze manier is geen enkel knelpunt voor ons een probleem.

Onze medewerkers