Nieuws

/Nieuws
Nieuws2019-09-30T15:36:07+02:00

Eerste tijdelijke corona informatiedisplays geplaatst

In deze tijden van crisis hebben de Achterhoekse bedrijven Addink Media en Eventbar de handen ineengeslagen om informatievoorziening rondom maatregelen als gevolg van het coronavirus te verzorgen. Zij nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid en plaatsen tegen zeer gereduceerd tarief digitale corona informatiedisplays bij winkels en andere plekken waar mensen nog wel komen. De eerste tijdelijke digitale displays zijn op woensdag 1 april 2020 geplaatst.

Voor winkels en bedrijven […]

april 1st, 2020|

Tijdelijke corona informatiedisplay in uw zaak

Informeer uw klanten over maatregelen, pas inhoud realtime zelf aan

Schakel snel met nieuwe actuele informatie voor uw klanten. Geen geschreven briefjes, wachten op drukwerk, maar direct en real time op digitale beeldschermen bij de entree van uw winkel!

Dit aanbod wordt u gedaan door de Achterhoekse bedrijven Addink Media en EventBar.

Noaberschap

Als noaberschap (én zonder werkuren door te berekenen) bieden wij van Addink Media […]

april 1st, 2020|

Hart voor medewerkers cruciale beroepen

Vanaf maandag 23 maart 2020 publiceert Addink Media op haar gehele netwerk van digitale displays (indoor en outdoor) een hart onder de riem voor alle hardwerkende medewerkers met cruciale beroepen die werken aan/voor onze gezondheid, leefbaarheid en economie. Heel Nederland is jullie veel dank verschuldigd voor jullie tomeloze inzet in deze uitzonderlijke tijden. DANK!!!

Team Addink Media

maart 23rd, 2020|

Mogelijkheid adviesgesprek via video-afspraak

Vanwege de aangekondigde maatregelen in het kader van het Coronavirus hebben wij een videoconference-plek (video-afspraak) ingericht op ons kantoor. Via een videoafspraak kun je als geïnteresseerde/klant via een weblink (dus geen programma installeren) gewoon advies ontvangen van onze media-adviseurs over de mogelijkheden van reclame en promotie via ons netwerk van digitale outdoor- en indoordisplays.

Ontvang je dus liever […]

maart 13th, 2020|

Uitgebreid digitaal indoornetwerk: Exclusieve voorverkoop ondernemers Oost Gelre

De afgelopen weken hebben wij ons netwerk van digitale indoor reclamedisplays in de gemeente Oost Gelre flink uitgebreid. Om dit te vieren hebben wij voor lokale ondernemers een exclusieve voorverkoopactie met 20% korting voor de nieuwe locaties.

Opvallende displays

De opvallende digitale displays hangen op A-locaties in de gemeente, op plekken waar mensen veelal moeten wachten. Op de displays tonen wij actueel nieuws, […]

maart 6th, 2020|

Nieuwe locaties indoor reclamedisplays in de Achterhoek

Ze staan klaar! Addink Media breidt haar netwerk met digitale indoor reclamedisplays deze week verder uit. er worden maar liefst 5 nieuwe locaties opgeleverd.

Digitale beeldschermreclame van Addink Media is een gebeleken efficient middel om een groot aantal doelgroepen effectief te bereiken. Door een afwisseling van actueel nieuws, actueel weerbericht en lokale/regionale adverteerders met mooie geanimeerde advertenties hebben de displays attentiewaarde voor (vooral wachtende) bezoekers. In […]

februari 12th, 2020|