Nieuws

Home/Nieuws
Nieuws 2017-09-27T11:04:33+00:00

Addink Media trotse mediapartner Zwarte Cross en Manana Manana

Vanaf maart 2019 mogen wij ons met Addink Media trotse mediapartner noemen van de regionale festivals Zwarte Cross en Manana Manana (organisatie De Feestfabriek AKG). Een mooie samenwerking tussen sterke Achterhoekse merken!

De komende tijd ziet u volop uitingen van het meest relaxte festival van Nederland: Manana Manana in Vorden. […]

maart 18th, 2019|

Addink Media kiest voor Kuster Olie

Addink Media kiest voor regionale brandstofleverancier Kuster Olie

Als regionaal (buiten)media bedrijf doet Addink Media ook zoveel mogelijk zaken met regionale bedrijven. Voor het leveren van de brandstoffen voor de bedrijfsauto’s is de keuze hierbij gevallen op Kuster Olie. De eerste contacten hiervoor zijn opgedaan bij de businessclub van De Graafschap, waar beide partijen al jarenlang trouwe sponsor zijn.

“Voorheen tankten wij de auto’s bij een andere […]

maart 15th, 2019|

Addink Media nu mediapartner Stichting Pak An

Bijdragen aan de Achterhoek, daar staan wij met Addink Media voor! Hoe passend is het dan om toffe nieuwe initiatieven te ondersteunen en helpen van de grond te krijgen! Met trots mogen wij nu dan ook melden dat wij vanaf 1 maart 2019 mediapartner zijn van de Stichting Pak An.

Als mediapartner ondersteunen wij passende toffe en vernieuwende projecten/initiatieven die […]

maart 1st, 2019|

Nieuwe displaylocaties in de Achterhoek in gebruik

Sinds vorige week beschikken wij over 2 nieuwe displaylocaties in de Achterhoek. Bij de (zeer druk bezochte) cafetaria’s De Admiraal in Aalten en De Rotonde in Varsseveld hangen nu opvallende informatie- en promotiedisplays van Addink Media! Door de gecombineerde inhoud van nieuws, tijd, weer en advertenties van regionale bedrijven, diensten en evenementen volop aandacht voor de displays in deze […]

februari 11th, 2019|

Verder groei displaylocaties in de Achterhoek

In februari 2019 realiseren wij (minimaal) 4 nieuwe displaylocaties in de Achterhoek. Te weten 3 indoor lcd displays en 1 outdoor LED display. In Aalten gaat het aantal indoor displays van 2 naar 3, in Varsseveld wordt het aantal verdubbeld naar 2  en in Doetinchem komt ook een 3e indoor locatie. Daarnaast in Doetinchem binnenkort dus een nieuwe outdoor LED display in ons aanbod.

Nóg meer […]

februari 2nd, 2019|

Al gespot? Opvallend!

Heb je deze opvallende bolides al zien rijden in de regio? Deze winter hebben we namelijk één van onze auto’s vervangen en daarnaast zijn beide auto’s volledig opnieuw bestickerd in de huisstijl van Addink Media.

Herkenbaarheid

Velen van jullie herkennen ons bedrijf inmiddels aan “de oogjes” en de felle limoengroene kleur in ons logo. Dat was voor ons dan ook uitgangspunt, waarbij ook de herkenbaarheid van ons […]

januari 9th, 2019|