Uitbreiding team: Even voorstellen

Als gevolg van de verdere uitbreidingen van onze activiteiten ontkomen wij er ook niet aan om ons team van collega’s ook verder uit te breiden. Wij zijn dan ook verheugd te mogen melden dat Maarten Plevier ons team vanaf 1 september komt versterken.

Maarten komt bij ons werken in de functie van accountmanager/media-adviseur. In 1e instantie zal hij vaste contactpersoon zijn voor advisering rondom adverteren op onze digitale reclamedisplays in de regio’s Twente en Salland. Ook zal hij zich gaan bezighouden met de verdere uitbreiding van ons netwerk van digitale indoor reclamedisplays. Media-adviseur Fabian Maes zal 1e aanspreekpunt blijven voor de regio’s Achterhoek en de Liemers.

Met zijn jarenlange ervaring in sales, vertegenwoordiging  en relatiebeheer is Maarten een fijne aanvulling voor ons team. Zijn werkwijze, waarbij belang van de klant centraal staat, past uitstekend bij de mentaliteit van Addink Media Groep. Dus niet koste wat kost iets verkopen of doordrukken, als je inziet dat iets niet passend is voor een klant. Want net als bij ons, staat ook bij Maarten een goede advisering en maatwerk voor de klant voorop.

Ook qua persoonlijkheid en instelling past Maarten uitstekend binnen ons professionele, maar ook zeker gezellige team. Welkom kearl!

Maarten is vanaf 1 september te bereiken op maarten@addink-media.nl , telefonisch op 06-10224796 of via Linkedin.

Bekijk de volgende locaties (klik op de link) van digitale buitenreclame displays waarvoor Maarten verantwoordelijk wordt:

Naast dat wij beschikken over het grootste netwerk van digitale indoor en outdoor reclamedisplays in Oost Nederland verzorgen wij ook digitale signing voor bedrijven en instellingen èn beschikken wij over een “vloot” van verhuur displays, zowel outdoor LED displays als indoor LCD displays en 3D hologrammen.

Laatste nieuws