Auto-displays

Auto-displays2024-05-28T12:23:18+00:00

Bestelformulier digitale display(s) met jouw Taggle auto koppeling!

Ja, ik wil graag één of meerdere displaypakketten bestellen met automatische koppeling met mijn account van Taggle Auto.

De hieronder genoemde pakketten zijn inclusief gekozen beeldscherm, mediaspeler, standaard platte muurbeugel, koppeling met Taggle Auto, levering op locatie (excl installatie) én weergave van de eigen actuele Taggle Auto filmpjes, actueel nieuws van Nu.nl en actueel weerbericht.

Formaat beeldscherm HD/4K Pakketprijs
32 inch HD € 925,-
43 inch HD € 1.005,-
43 inch 4K € 1.075,-
50 inch 4K € 1.175,-
55 inch 4K € 1.279,-

Alleen losse mediaspeler: € 595,-

Per gekozen pakket is een software licentie nodig. Kosten hiervoor bedragen € 16,- per maand, jaarlijks vooraf gefactureerd. De overeenkomst van de softwarelicentie gaat in op datum van bestelling voor de duur van 3 jaar. Daarna automatisch jaarlijks met een jaar verlengd, tenzij je deze uiterlijk 2 maanden voor einddatum opzegt.

Na betaling van de factuur, wordt het pakket binnen 2 weken bij jullie geleverd. Alle genoemde bedragen zijn exclusief btw.

*** mocht het bedrijf gedurende deze overeenkomst het eigen abonnement bij Taggle Auto beëindigen, vervalt niet automatisch ook déze overeenkomst. Er worden dan geen eigen filmpjes meer weergegeven. Gebruik van het beeldscherm kan dan nog steeds via de optionele eigen inlog en eigen content.

Met het bestellen is de opdracht definitief, zowel voor aanschaf als licentie.