Locatiehouder worden?

Locatiehouder worden?2024-02-26T09:32:06+00:00

.

Als locatiehouder een gratis display in jouw zaak!

Wil jij:

  • Een gratis digitaal beeldscherm (display) in jouw zaak
  • Gratis opmaak van jouw eigen geanimeerde commercials, weer te geven op de display
  • De commercials als mp4 bestand ontvangen voor gebruik op je eigen socials
  • Maatschappelijk verantwoord ondernemen
  • Én volledig ontzorgd worden

Lees dan vooral even verder!

Wat je kunt verwachten

Wij plaatsen een gratis 43 inch 4K digitaal beeldscherm bij jou in de zaak, inclusief mediaspeler en uiteraard netjes afgewerkt.  Op de display wordt, naast jouw eigen commercials, informatie getoond over lokale en regionale activiteiten zoals evenementen en informatie van bedrijven. Ook tonen wij actueel weerbericht en actueel nieuws. Dit alles in een “loop” van maximaal 6 minuten. Klik hier om te zien wie je al voor gingen!

Wat heb ik eraan? Écht gratis?

Ja, echt gratis! Sterker nog, wij bieden je ook nog een vergoeding óf maar liefst 75% korting op onze advertentietarieven om jouw commercial ook op 5 andere indoor displays te tonen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Draag bij aan de lokale en regionale economie door zichtbaarheid met een informatiedisplay binnen jouw bedrijf, waarop naast jouw eigen aanbiedingen of aankondigingen ook actueel nieuws en weerbericht getoond wordt èn commercials langskomen van andere lokale en regionale bedrijven. Op deze manier werken we samen aan een betere lokale en regionale economie!

** Alleen van toepassing op locaties binnen ons werkgebied Achterhoek, Liemers, Twente en Salland met minimaal 500 bezoekers per week.

Ik wil meer informatie over locatiehouder worden