Verhuur LCD displays

Verhuur LCD displays2024-02-12T09:56:13+00:00

.

Ben je op zoek naar LCD display (of 3D hologram) voor tijdelijk gebruik, bijvoorbeeld voor een opening, beurs, bijeenkomst. Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hieronder vind je ons assortiment LCD displays die beschikbaar zijn voor verhuur. Tenzij anders vermeld, zijn de displays uitsluitend voor binnen gebruik. Alle verhuurmodellen zijn ook voor verkoop beschikbaar.

Toch liever een outdoor LED scherm? Klik dan hier!

65 inch LCD met staander

Op deze 65 inch LCD display met staander sluit je via HDMI gemakkelijk een laptop aan voor presentaties en videoweergaven.

Meer informatie

43 inch LCD met staander

Op deze 43 inch LCD display met staander sluit je via HDMI gemakkelijk een laptop aan voor presentaties en videoweergaven.

Meer informatie

65 inch freestanding poster (touchscreen)

Met deze manshoge eyecatcher val je zéker op! De display is voorzien van gehard glas en kan vrijstaand staan. Omdat dit een touchscreen display is, is deze ideaal te gebruiken om mensen bijvoorbeeld zelf door jouw website te laten scrollen. Zie het als een héle grote tablet pc.

Meer informatie

Digitaal stoepbord 43 inch (OUTDOOR)

Dit digitale stoepbord is plug and play. Via usb laad je gemakkelijk jouw content in, en deze wordt in een loop afgespeeld. Deze display is 100% waterdicht en geschikt voor schaduwrijke locaties. Uiteraard is deze ook gewoon binnen te gebruiken.

Meer informatie

3D Hologram

Een èchte eyecatcher is ons 3D hologram. Wij zorgen er vooraf voor dat jouw content zoals een logo of product is ingeregeld op het hologram. Op locatie is het dan na opbouwen de stekker en in en hij draait. De meeste mensen hebben een dergelijk hologram nog nooit gezien, en daarom trekt deze altijd voor aandacht.

Let op, levering en in gebruik stellen kan niet zelf en wordt daarom door ons verzorgd.

Meer informatie