LED Boarding De Graafschap (off tv)

LED Boarding De Graafschap (off tv)2024-04-18T07:58:06+00:00

Boek jouw LED Boarding reclame (off tv) op De Vijverberg, stadion van De Graafschap, nu exclusief bij Addink Media Groep.

Stadion De Vijverberg, één van de sfeervolste stadions van Nederland en thuisbasis van de Achterhoekse trots De Graafschap. Dáár wil je toch gezien worden als bedrijf!? Dat kan vanaf seizoen 2024/2025 op de LED boarding (off tv) in het stadion. En ook nog eens normaal betaalbaar!

Wat houdt off tv LED boarding reclame in?

De reclame-uitingen op de LED boarding in het stadion is onderverdeeld in on-tv en off-tv.

On-tv is de zendtijd gedurende de wedstrijd.

De off-tv zendtijd is rondom de wedstrijd. Dus vooraf (60 minuten), in de rust (15 minuten) en ná de wedstrijd (15 minuten). Zichtbaar voor alle publiek in het stadion, en in sommige gevallen ook op tv, bijvoorbeeld tijdens de ereronde of voor- en nabeschouwing op het veld.

Groot bereik

Met gemiddeld meer dan 10.000 bezoekers per wedstrijd is LED boarding dus een uitstekend medium voor de exposure van jouw bedrijf! Leg nú jouw zendtijd vast voor komend seizoen of voor met extra korting voor 2 seizoenen!  Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek naar de mogelijkheden.

LET OP: Gegarandeerde hoeveelheid zendtijd, dus beperkt aantal plekken beschikbaar. Vol is ook écht vol! Dus wees er op tijd bij!

Contact opnemen
Bel direct met media adviseur Fabian