Voor overheden

Home/Voor overheden
Voor overheden 2017-09-26T11:34:25+02:00

Addink media, partner voor

OVERHEDEN

Wij leveren en/of beheren alle soorten en maten digitale outdoor beeldschermen voor lokale en regionale overheden. Of het nu gaat om LED displays voor een bedrijventerrein of om informatieborden voor uw gemeentelijke informatie bij invalswegen van de bebouwde kom. Wij verzorgen het graag voor uw, waarbij dit in veel gevallen u als gemeente niet eens geld hoeft te kosten! Bij Addink Media als regionale partner voor de Achterhoek/Liemers bent u aan het juiste adres.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van full color informatiedisplays in combinatie met reclame voor lokale bedrijven, maar omdat iedere wens vaak specifiek is, leveren wij vooral ook maatwerk. Voor een gemeente kan het plaatsen en onderhouden van informatiedisplays in veel gevallen zelfs geheel gratis zijn. Wij verzorgen alles en de gemeente krijgt zelf zendtijd op de display(s), en de inhoud van die zendtijd volledig in eigen beheer.

Bent u namens een overheid op zoek naar een betrouwbare regionale partner voor digitale uitingen in uw gebied? Wij komen graag een keer langs om vrijblijvend met u te praten over uw wensen en de mogelijkheden. Neem daarvoor even contact met ons op. Onze contactgegevens staan onderaan deze pagina vermeld of klik hier voor onze contactpagina.

Wij werken uitsluitend samen met Nederlandse leveranciers van LED en LCD technologie. Hieronder enkele voorbeelden van digitale informatieschermen. Een split screen met deels tekst voor u als overheid en deels lokale advertenties behoort ook tot de mogelijkheden.