Voor overheden

/Voor overheden
Voor overheden2019-10-31T12:58:21+01:00

Addink media, partner voor

OVERHEDEN

Communiceer effectief en doeltreffend richting uw inwoners/bezoekers en bied de lokale evenementen,  VVV  en ondernemers de mogelijkheid om datzelfde te doen! Realtime aan te passen aan de actualiteit en tevens te gebruiken bij crisiscommunicatie. Dat kan met de digitale out of home informatiezuilen van het Achterhoekse bedrijf Addink Media!

V             Gratis levering, plaatsing en onderhoud

V             Groot bereik voor u als gemeente

V             Bied evenementen en VVVof ondernemersvereniging  een gratis platform

V             Communiceer direct bij incidenten en calamiteiten

V             Commerciele uitingen voor ondernemers tegen scherpe tarieven

V             Eenvoudig  beheer met eigen inlog op ons online CMS

Informatiedisplays van Addink Media zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan lichthinder en verkeersveiligheid. En uiteraard kiezen wij samen met u de beste locaties binnen uw gemeente.

Bied zichtbaarheid voor ondernemers en evenementen

Onze displays bieden ook evenementen en ondernemers de mogelijkheid om in beeld te komen bij het grote publiek op vaste plekken in uw gemeente. De displays zijn dus een uitstekend alternatief voor de (veelal illegale) borden en spandoeken in de openbare ruimte binnen uw gemeente.

Wij ontzorgen u volledig!

Addink Media neemt u alle zorgen uit handen. Uw medewerkers krijgen een toelichting op ons eenvoudige Content Management System (CMS) voor beheer van uw eigen content. Daarnaast onderhouden wij de contacten met VVV, ondernemersvereniging en ondernemers en zorgen wij uiteraard voor onderhoud van de informatiedisplays.

Alle formaten mogelijk

In overleg met u maken wij gebruik van onze standaard modellen of ontwikkelen wij een model voor u op maat, zoals wij bijvoorbeeld hebben gedaan voor de gemeente Winterswijk.

Vrijblijvend informatief gesprek en info

Bent u namens een overheid op zoek naar een betrouwbare regionale partner voor digitale uitingen in uw gebied? Wij komen graag een keer langs om vrijblijvend met u te praten over uw wensen en de mogelijkheden. Neem daarvoor even contact met ons op.

Wij werken veelal samen met Nederlandse leveranciers van LED en LCD technologie. Hieronder enkele voorbeelden van digitale informatieschermen. Een split screen met deels tekst voor u als overheid en deels lokale advertenties behoort ook tot de mogelijkheden.