Voor overheden

Voor overheden2024-02-26T09:33:59+00:00

Mogelijkheden

Communiceer effectief en doeltreffend richting uw inwoners/bezoekers en bied de lokale evenementen,  VVV  en ondernemers de mogelijkheid om datzelfde te doen! Realtime aan te passen aan de actualiteit en tevens te gebruiken bij crisiscommunicatie. Dat kan met de digitale out of home informatiezuilen van het Achterhoekse bedrijf Addink Media!

V             Gratis levering, plaatsing en onderhoud

V             Groot bereik voor u als gemeente

V             Bied evenementen en VVVof ondernemersvereniging  een gratis platform

V             Communiceer direct bij incidenten en calamiteiten

V             Commerciele uitingen voor ondernemers tegen scherpe tarieven

V             Eenvoudig  beheer met eigen inlog op ons online CMS

Informatiedisplays van Addink Media zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan de eisen die gesteld zijn aan lichthinder en verkeersveiligheid. En uiteraard kiezen wij samen met u de beste locaties binnen uw gemeente.

Contact opnemen

Informatiedisplays invalswegen

Biedt uw VVV, ondernemers vereniging en uw eigen gemeente een gratis platform voor communicatie naar inwoners en bezoekers van uw gemeente! Met onze gecombineerde informatiedisplays voor invalwegen (ieder formaat mogelijk) is het mogelijk! De informatiedisplay zijn voorzien van 2 aparte LED displays waarvan er één (bovenste) volledig en zonder investering beschikbaar is voor of namens de lokale overheid. Met verschillende gebruikers (bijvoorbeeld in samenwerking met VVV en/of ondernemersvereniging) zorgt u zelf real time voor actuele inhoud via ons gemakkelijk te gebruiken online Content Management System (CMS). Deze display is ook direct te gebruiken bij crisiscommunicatie rondom rampen of calamiteiten.

Op de onderste LED display hebben ondernemer de mogelijkheid om te adverteren. Dit wordt verzorgd door Addink Media die hiermee de totale investering tracht terug te verdienen. Dus géén investering voor de lokale overheid, VVV of ondernemersvereniging!

Wij hebben jarenlange ervaring met samenwerkingen met lokale overheden en komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Digitale reclamedisplays

Worstelt uw gemeente ook met de (veelal illegale) reclamespandoeken en -aanhangers in de openbare ruimte? Biedt uw ondernemers op vaste plekken in uw gemeente een digitaal alternatief! Het kan met digitale reclamedisplays van Addink Media! Modern, professionele uitstraling, meerdere adverteerders mogelijk en volledig ontzorgd! Wij zorgen voor de volledige investering, beheer, onderhoud en de werving van adverteerders.

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn en de verdere voordelen voor u als gemeente? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Wij denken graag met u mee.

Informatiedisplays winkelgebied

Uw winkelgebied is de kern van uw gemeente. Hier komen inwoners en bezoekers samen voor shoppen en gezelligheid. Dé plek dus ook om hen te informeren over actuele situaties (maatregelen COVID-19), aankomende evenementen of koopzondagen. Onze informatiedisplays voor winkelgebied zijn hiervoor uitermate geschikt! Vrijstaand, dubbelzijdige displays, vandalismebestendig en opvallend. Uiteraard is er tevens ruimte voor ondernemers om advertenties te plaatsen, direct bij het winkelend publiek en daarmee hun omzet te verhogen.

Er zijn voor deze displays verschillende mogelijkheden van samenwerking tussen ons en u als lokale overheid.

Wij hebben jarenlange ervaring met samenwerkingen met lokale overheden en komen graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Maatwerk

Wilt u sparren over andere digitale mogelijkheden van informatievoorziening binnen uw gemeente? Wij hebben ruime ervaring in alle vormen van digitale informatievoorzieining, dus denken graag met u mee.

Neemt u even contact met ons op voor het maken van een afspraak, dan kunnen wij uw wensen vrijblijvend bespreken.

Wet en regelgeving

Al onze digitale outdoor displays voldoen aan de strenge regels/richtlijnen voor wat betreft verkeersveiligheid, lichtsterkte en soorten uitingen. Regels/richtlijnen van onder andere van Rijkswaterstaat en de Wet Milieubeheer. In overleg met lokale overheden is het altijd mogelijk om aanvullende wensen in te passen.