narrowcasting-vrijstaande-zuilen

narrowcasting-vrijstaande-zuilen2020-10-30T10:45:29+00:00

Vrijstaande digitale zuilen

Wil je geen vaste plek voor een narrowcasting display, maar wil je deze flexibel kunnen inzetten? Dan zijn onze vrijstaande digitale zuilen dé oplossing voor jou! Deze displays zijn verplaatsbaar en dus op verschillende plekken binnen jouw bedrijf te gebruiken.

Indoor zuil Iphone-look

Deze fantastische zuil  (ca. 190 cm hoog) is binnen jouw bedrijf verplaatsbaar en zo op meerdere manieren te gebruiken. Met de ingebouwde Android mediaspeler icm ons CMS verander je heel gemakkelijk de inhoud van het beeldscherm, afhankelijk van de locatie waar je hem plaatst binnen je bedrijf.

Deze display is gemaakt voor 24/7 gebruik, is voorzien van extra sterk glas en is verkrijgbaar met een 50 of 55 inch display. Ook in witte uitvoering en/of met touchscreen verkrijgbaar. Indien gewenst kunnen we de display in jouw huisstijl wrappen.

Bekijk productsheet

Bekijk productvideo

Contact opnemen

Etalagedisplay vrijstaand

In een etalage heb je te maken met spiegeling en (zon)instraling waardoor normale beeldscherm vaak niet goed te zien zijn buiten. Speciaal hiervoor hebben wij een vrijstaande etalagedisplay ontwikkeld met een zeer hoge helderheid tot 2500 cd/m2. Ook deze is afhankelijk van je indeling in je etalage gemakkelijk te verplaatsen en de inhoud pas je snel en realtime aan via ons online CMS.

Deze zuil is verkrijgbaar met een 46 inch ultra high brightness display. Indien gewenst kunnen we de display in jouw huisstijl wrappen.

Contact opnemen

Bekijk productsheet

Bekijk productvideo