narrowcasting-digitale-stoepborden

narrowcasting-digitale-stoepborden2020-10-30T10:38:59+00:00

Digitale stoepborden

Informeer passanten over acuele aanbiedingen en verleid hen bij jou binnen te komen! Het kan met onze opvallende digitale stoepborden. Bekijk ons aanbod hieronder.

Outdoor digitaal met batterij

Onze digitale outdoor stoepborden hebben een accuvoeding die tot 12 uur per dag gebruikt kan worden. Het plaatsen van jouw content kan door middel van een aparte mediaspeler of door upload via een usb stick. De stoepborden zijn voorzien van high brightness of ultra high brightness displays om jouw boodschap ook in buitenlicht goed onder de aandacht te brengen.

Uiteraard zijn de stoepborden zo ontwikkeld (met wieltjes) zodat je ze gemakkelijk naar buiten en naar binnen kunt rollen.

Contact opnemen

Indoor digitaal met batterij

Onze digitale indoor stoepborden hebben een accuvoeding die tot 12 uur per dag gebruikt kan worden. Met de bijbehorende lader kan deze ook rechstreeks op het stroomnet worden aangesloten. Het plaatsen van jouw content kan door middel van een aparte mediaspeler of door upload via een usb stick. De stoepborden zijn voorzien van high brightness of ultra high brightness displays om jouw boodschap ook in buitenlicht goed onder de aandacht te brengen.

Uiteraard zijn de stoepborden zo ontwikkeld (met wieltjes) zodat je ze gemakkelijk naar buiten en naar binnen kunt rollen.

Contact opnemen