Indoor reclame

Home/Indoor reclame
Indoor reclame 2018-12-06T14:06:39+00:00

Indoor reclame displays

Addink Media heeft bij zorgvuldig gekozen locaties in Oost-Nederland beeldschermen geplaatst waarop u uw bedrijf kunt promoten. Hieronder vindt u een overzicht van deze locaties. Uw advertentie van 10 seconden wordt in een “loop” (cyclus) van 3-5 minuten geplaatst. In deze loop wordt op een aantrekkelijke en effectieve manier de volgende inhoud gecombineerd:

– Advertenties van de schermhouder
– Info- en entertainment (nieuws, weer, etc.)
– Advertenties van derden (adverteerders)

Adverteren kan al vanaf € 4,45 per display per week

Deze optimale combinatie zal leiden tot aandacht van de wachtende klant en daarmee aandacht voor uw bedrijf. Adverteren op één of meerdere van deze beeldschermen in de Achterhoek? Neem gerust even contact met ons op voor vrijblijvende informatie.
Onze indoor beeldschermen vindt u op de volgende locaties:

   

Locatiebereik: Gemiddeld 2.000 – 4.000 per locatie per maand

Soort: Digitaal (lcd)

Weergave: 10 seconden per advertentie, minimaal 1x per 3 minuten

Pixelformaat (tbv opmaak): 1920 x 1080 pixels (HD)

 full video commercial (zonder geluid)

Klik hier voor de aanleverspecificaties

Mogelijkheden en tarieven:

Onze tarieven zijn sterk afhankelijk van de duur van adverteren en of u gebruik wilt maken van meerdere locaties.  Adverteren kan al vanaf € 4,45 per display per week. Klik hier voor ons contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk even contact met u op. Liever direct contact? Bel met 0544 – 35 31 30.

Toelichting:

Onze indoor displays zijn geplaats op plekken waar mensen vaak wachten. Door de dynamische content van de displays (afwisselend met nieuws en infotainment) hebben onze displays een hoge attentiewaarde en daarmee goede aandacht voor uw advertentie.