Narrowcasting-Beeldschermen

Narrowcasting-Beeldschermen2020-10-14T16:55:25+00:00

Beeldschermen

Voor beeldschermen werken wij zelfs met 3 verschillende categorien, te weten een Design, Standaard of Budget variant. Dus voor ieder wat wils! Gecombineerd met een standaard, muurbeugel of plafondbeugel zijn beeldschermen op bijna iedere plek te monteren.

In combinatie met ons zeer gebruiksvriendelijke webbased Content Management System (CMS) beheer je de inhoud van de beeldschermen zelf snel en gemakkelijk online, waar je ook bent.

Design Displays

Productsheet

Prachtig ontworpen en strak vormgegeven digitale displays met Ipad-look en extra sterk glas aan de voorzijde. Inclusief muurbeugel en geïntegreerde Android mediaspeler, voorzien van het Addink Media CMS.

Deze displays zijn geschikt voor 24/7 gebruik. Beschikbaar in een groot aantal afmetingen.

Productsheet Addink Media Design Display

Contact opnemen

Standaard professional displays

Professionele narrowcasting displays zijn speciaal ontwikkeld om langere tijd (tot 16 uur) per dag, en dagelijks in werking te zijn. Door de scherpe en heldere beeldkwaliteit komt jouw boodschap nóg beter over op jouw klanten. Weergave van jouw content vindt plaats via een losse Android mediaspeler die je gemakkelijk real time aanstuurt via ons online CMS.

Staand en hangend mogelijk.

Contact opnemen

Budget displays

Wil je wel een display, maar zeker nu nog niet veel geld uitgeven? Dan hebben wij onze budget displays voor jou. Een prima beeldkwaliteit, wat dikker in ontwerp en een wat dikkere buitenrand. Maar op zich een prima beeldscherm om mee te starten. Weergave van jouw content vindt plaats via een losse Android mediaspeler die je gemakkelijk real time aanstuurt via ons online CMS.

Staand en hangend mogelijk.

Contact opnemen

Beschikbare beeldscherm formaten

Bovenstaande displays zijn in veel verschillende afmetingen verkrijgbaar. Hieronder een overzicht van de bij ons beschikbare formaten.

Bevestigingssystemen

Of je je beeldscherm nu wilt hebben staan, hangend aan de muur of aan plafond. Wij hebben de passende bevestigingssystemen. Onze medewerkers adviseren je graag over de juiste plek binnen jouw bedrijf en de bijbehorende bevestiging.

Onze monteur komt graag bij je langs om alles netjes te installeren en in gebruik te stellen. Uiteraard kun je dat ook gewoon zelf (laten) doen.