Verhuur

Verhuur2024-02-23T09:04:30+00:00

Een tijdelijk LED-scherm nodig voor jouw evenement, beurs, bijeenkomst of opening? Onze kracht is kwaliteit, flexibiliteit, professionaliteit en creatief meedenken in oplossingen. Onze mobiele LED-schermen van 6m² tot 60m² beschikken over zeer fijne pixelpitch tot 3mm! Door de diverse formaten LED-schermen is er altijd een passend scherm voor ieder evenement beschikbaar. Daarnaast helpen wij jou, indien gewenst, ook met cameraregistratie, videoregie en audio.

Toch liever een LCD display of hologram? Klik dan hier!

Addink LED Verhuur is onderdeel van Addink Media Groep.

LED KAR 6 M2 P3

De LED KAR 6 M2 is licht, klein en compact en daarom op bijna iedere locatie gemakkelijk te plaatsen. Omdat het zeer scherpe 3mm LED-scherm op 230 volt functioneert, hoeft er geen krachtstroomvoorziening aanwezig te zijn.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 6 M2 P6 met regiewagen

LED KAR 6 M2 P6 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen maar ook als reclameobject. Deze display beschikt over een regieruimte, twee speakers en een interne stroomvoorziening.

Productsheet
Ik wil meer informatie

DUBBELZIJDIGE LED AANHANGER 2 M2 P6

Deze dubbelzijdige LED aanhanger is voorzien van 2 LED-schermen van ca. 2 x 1 meter en 6mm pixel. Deze is niet alleen zakelijk ideaal voor bedrijfsopeningen, tijdelijk reclame-object of als eyecatcher in een winkelstraat, maar ook particulier  fantastisch te gebruiken voor mensen die jarig zijn (50 worden bijvoorbeeld), geslaagd zijn of een (huwelijks)jubileum. Vraag naar onze scherpe particuliere tarieven.

Productsheet
Ik wil meer informatie

DIGITALE DUBBELZIJDIGE TEKSTKAR

Digitale tekstkar, dubbelzijdig kan voorzien worden van tekst van maximaal 3 regels per keer, maar onbeperkt hoeveelheid teksten. De tekstkar is voorzien van 2 LED-schermen van ca. 2 x 1 meter en 6mm pixel. Perfect te gebruiken voor gemeenten, evenementen organisaties en bedrijven als tijdelijk informatiebord of aankondigingsbord.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED VRACHTWAGEN 7,5 M2 P6

Deze LED VRACHTWAGEN Mercedes Oldtimer is een échte eyecatcher! Met het grote LED-scherm van ca. 4 x 2 meter geef je afbeeldingen en video’s fantastisch weer! Ook ideaal voor weergave van sponsoren bij evenementen, tijdelijk reclame-object of als scherm voor een buitenbioscoop (audio apart bij te boeken).

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 15 M2 P3

LED KAR 15 M2 P3 combineert een groot scherm van 15 m² en een fijne pixelpitch van 3 mm met een compacte aanhanger. Hierdoor is deze LED kar snel te plaatsen op locaties waar weinig ruimte is.

Productsheet
Ik wil meer informatie

Overige verhuur objecten

Op aanvraag kunnen wij een groot aantal andere mobiele outdoor LED-schermen leveren, tot wel 60 m² en diverse specials. Dus heb je speciale wensen, neem gerust even contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Ik wil meer informatie