LED Verhuur

LED Verhuur2021-01-05T11:54:41+00:00

Een tijdelijk LED scherm nodig voor jouw evenement, beurs, bijeenkomst of opening? Onze kracht is kwaliteit, flexibiliteit, professionaliteit en creatief meedenken in oplossingen. Onze mobiele LED-schermen van 6m² tot 60m² beschikken over zeer fijne pixelpitch tot 3mm! Door de diverse formaten LED-schermen is er altijd een passend scherm voor ieder evenement beschikbaar. Daarnaast helpen wij jou indien gewenst ook met cameraregistratie, videoregie en audio.

Addink LED Verhuur is onderdeel van de Addink Media Groep.

LED KAR 6 m2 P3

De LED KAR 6m² is licht, klein en compact en daarom op bijna iedere locatie gemakkelijk te plaatsen. Omdat het zeer scherpe 3mm LED-scherm op 230 volt functioneert, hoeft er geen krachtstroomvoorziening aanwezig te zijn.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 6 m2 P6 met regiewagen

LED KAR 6 M2 P6 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen maar ook als reclameobject. Deze display beschikt over een regieruimte, twee speakers en een interne stroomvoorziening.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED VW Bus 6 M2 P4

LED VW bus 6 M2 P4 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen, maar zeker ook als reclameobject. LED VW bus 6 M2 combineert een groot scherm met een opvallende oldtimer VW bus ( 1976) en is ook rijdend te gebruiken!  Voorzien van eigen stroomvoorziening.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED FORD TRANSIT 6 M2 P4

LED Ford Transit 6 M2 P4 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen, maar zeker ook als reclameobject. LED Ford Transit 6 M2 combineert een groot scherm met een opvallende moderne Ford pick up truck en is ook rijdend te gebruiken!  Mogelijkheid met eigen stroomvoorziening.

Productsheet
Ik wil meer informatie

PIAGGIO TUK TUK 2X 65 INCH

De TukTuk 2x 65 inch indoor is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen, maar zeker ook als reclameobject. De TukTuk beschikt over een dubbelzijdig 65 inch ( 146 x 85 cm) LCD beeldscherm. Door het klein e formaat in bijna iedere binnenruimte te gebruiken.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 15 m2 P3

LED KAR 15 M2 P3 combineert een groot scherm van 15 m2 en een fijne pixelpitch van 3 mm met een compacte aanhanger. Hierdoor is de LED KAR 15 m2 snel te plaatsen op locaties waar weinig ruime is.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 20 m2 P7

LED KAR 20 M2 P7 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen, maar zeker ook als reclameobject. LED KAR 20 M2 combineert een groot scherm en een goede pixelpitch met een compacte aanhanger. Hierdoor is deze display snel te plaatsen op locaties met weinig ruimte. Geschikt voor grote kijkafstand.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 30 m2 P3

LED KAR 30 M2 P3 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen, maar zeker ook als reclameobject. LED KAR 30 M2 combineert een groot scherm en een uitstekende pixelpitch met een compacte aanhanger. Hierdoor is deze display snel te plaatsen op locaties met weinig ruimte. Geschikt voor grote kijkafstand.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 40 m2 P12

LED KAR 40 M2 P12 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen, maar zeker ook als reclameobject. LED KAR 40 M2 is uitermate geschikt voor grotere evenementen en beschikt over een eigen interne stroomvoorziening. Geschikt voor grote kijkafstand.

Productsheet
Ik wil meer informatie

LED KAR 60 m2 P7

LED KAR 60 M2 P7 is inzetbaar tijdens festivals, concerten, beurzen, sportwedstrijden, openingen, maar zeker ook als reclameobject. LED KAR 40 M2 is uitermate geschikt voor grotere evenementen en beschikt over een eigen interne stroomvoorziening. Geschikt voor grote kijkafstand.

Productsheet
Ik wil meer informatie