Nieuwe locaties digitale indoor reclamedisplays

Ook in november hebben wij niet stil gezeten met het verder uitbreiden van onze digitale indoor reclamedisplays. Maar liefst 4 nieuwe locaties mochten we die maand toevoegen aan ons netwerk. Zowel in de gemeente Winterswijk, Aalten als Hof van Twente (Goor). Naast actueel nieuws en weerbericht én reclame commercials van lokale en regionale ondernemers, tonen wij op deze displays uiteraard ook content van de locatiehouder zelf! Ben je in de buurt, bekijk de locaties dan van Cafetaria Pelkhuisje , Cafetaria Snelbuffet (beiden in Winterswijk), Esso Tank en Was in Aalten of Slagerij Kemna in Goor.

Wil jij ook zeer betaalbaar adverteren op één (of meerdere) van deze locaties, of op één of meerdere van de andere 24 locaties in Oost Nederland? Bekijk alle locaties (per gemeente te selecteren) op: https://www.addink-media.nl/indoor-reclame/  of  Neem dan even contact met ons op of

Of is een gratis digitale displays in jouw zaak ook interessant voor jou? Word dan locatiehouder binnen ons netwerk en ontvang niet alleen een gratis beeldscherm, maar ook gratis opmaak van jouw eigen commercials!

Laatste nieuws