Indoor reclamedisplays vervangen voor nieuwe 4K displays

Het was tijd om te investeren in ons populaire netwerk van digitale indoor reclamedisplays. De afgelopen periode zijn al onze bestaande locaties (m.u.v. inbouwdisplays) vervangen door nieuwe 4K LCD displays voor een nóg betere en effectievere weergave van commercials van regionale adverteerders en uiteraard ook de uitingen van onze trouwe locatiehouders. Met deze vernieuwing van het bestaande netwerk zijn wij ook helemaal klaar voor de verdere groei van dit netwerk in Oost Nederland. De komende periode zullen wij in diverse plaatsen in de Achterhoek, Twente en Salland nieuwe locaties beschikbaar krijgen. Houd daarvoor onze socials en website in de gaten. Wil jij goed zichtbaar, betaalbaar en effectief adverteren met een opvallende commercial op 1 of meerdere indoor displays? Klik dan hier voor een overzicht van alle locaties en de mogelijkheden. Adverteren kan al vanaf 1 week.

Geen invloed op advertentietarieven

Het mooie voor onze huidige (en toekomstige) adverteerders is dat deze vernieuwing is doorgevoerd zonder een prijsverhoging van deze toch al zeer betaalbare manier van effectief adverteren.

Locatiehouder worden?

Wil jij niet zo lang wachten en nù al een gratis 4K LCD display in jouw zaak èn gratis contentcreatie voor jouw eigen commercials? Check dan deze pagina en neem direct contact met ons op voor meer informatie en de mogelijkheden.

Laatste nieuws