Uitbreiding outdoor displays, 3 nieuwe locaties Varsseveld

Wij zijn blij te mogen melden dat wij per 30 januari 2023 uitbreiden met maar liefst 3 nieuwe outdoor reclamedisplays. Deze komen langs de invalswegen van de kern Varsseveld, gemeente Oude IJsselstreek.

3 locaties + algemene promotie Varsseveld

De 3 locaties, Zelhemseweg, Spoorstraat en Burgemeester v.d. Zandestraat, worden voorzien van dubbele LED displays (boven/onder). Het totaalbereik van deze 3 displays is ca. 711.000 (!) passerende personen per maand!

De bovenste displays stellen wij beschikbaar aan de Varsseveldse Ondernemersvereniging (VOV) voor algemene promotie van Varsseveld met aankondigingen van activiteiten  en evenementen. De onderste displays zijn beschikbaar voor commerciële advertenties.

Klik hier voor alle locaties in Varsseveld.

Exclusieve voorverkoop Varsseveldse ondernemers.

Lokale ondernemers krijgen van ons het 1e recht op zendtijd. Dit betekent dat wij voor hen tot 20 januari 2023 een exclusieve voorverkoop hebben, met een mooie interessante welkomstkorting!

Ben jij ondernemer in Varsseveld? Klik dan hier voor onze voorverkoop webpagina.  Daar vind je ook informatie over hoe je jouw zendtijd kunt boeken!

Wees er snel bij, want beperkte zendtijd beschikbaar!

Voordelen van digitaal adverteren

Met adverteren op onze nieuwe displays in Varsseveld heb je niet alleen een enorm bereik. Hieronder nog enkele andere voordelen:

  • Adverteren vanaf 1 week
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week in werking, 3 locaties
  • Lichtgevend dus extra opvallend
  • Continu wisselende inhoud
  • Real time aanpassen van jouw eigen advertentie(s)
  • Bereik bijna iedereen, ook mensen die geen krant lezen of internet / socials regelmatig gebruiken

Laatste nieuws