Druk bezochte Open Bedrijvendag!

Afgelopen zaterdag 14 oktober was er voor de 2e keer een Open Bedrijvendag binnen de gemeente Oost Gelre, georganiseerd door de industriële kring IKGL. Dit keer op bedrijventerrein Lindebrook in Lichtenvoorde, waar ook wij met Addink Media Groep zijn gevestigd.  Onze deuren stonden open voor de duizenden bezoekers die dag, die ook bij de 25 andere deelnemende bedrijven een kijkje in de keuken konden nemen.

Ons pand en buitenterrein was zodanig ingericht dat er voor ieder onderdeel een min of meer aparte ruimte / hoek beschikbaar was. Buiten stonden enkele van onze digitale outdoor LED displays opgesteld die beschikbaar zijn voor verhuur. Binnen was een groot deel ingericht voor digital signage en narrowcasting (communicatie via digitale beeldschermen voor eigen gebruik voor klanten),waaronder ook een 3D hologram. Ook voor de techniek achter onze displays én ons grote netwerk van outdoor en indoor reclamedisplays was volop aandacht.

De grote eyecatcher was toch wel ons showmodel LED scherm van maar liefst 8 m2 in onze hal, waarop de kids  (en sommige ouders) met een PlayStation konden gamen.

De door ons ingestelde verloting van enkele leuke prijzen (zowel zakelijk als privé) heeft ook veel aanmeldingen opgeleverd. De uitslag hiervan volgt later deze week. Heb je deze fantastische dag gemist, maar wil je toch meer informatie over onze diensten? Neem dan even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

De volgende editie van Open Bedrijvendag Oost Gelre is nog niet bekend. Houd daarvoor de website www.openbedrijvendagoostgelre.nl in de gaten.

Een impressie van ons bedrijf tijdens de Open Bedrijvendag vind je in de video hieronder.

 

Laatste nieuws