Overname nieuws!

De groei van de Addink Media Groep zet voort! Wij zijn blij en trots te kunnen melden dat een feitelijke uitbreiding naar Twente een feit is door de overname van een collega bedrijf in die regio.

De afgelopen maanden zijn wij druk in overleg geweest met een collega bedrijf in Twente genaamd “De Vliegende Vogels”. Het bedrijf beschikt over 2 grote digitale reclamedisplays op absolute TOP locaties in Twente èn over diverse verhuur objecten. Per 1 juli 2023 is alles effectief en heeft de Addink Media Groep B.V. het betreffende bedrijf, inclusief volledige inventaris, overgenomen. Behalve de eigenaar was er verder geen personeel (meer) in dienst bij De Vliegende Vogels.

Outdoor LED displays

De 2 nieuwe LED reclame displays staan op absolute TOP locaties in Hengelo (Ov) (Hengelo Zuid en Hengelo Noord) met een gezamenlijk bereik van bijna 1,5 miljoen passanten per maand. Wij hadden deze in partnerschap al enige tijd in ons aanbod, maar nu dus ook in eigendom.

Verhuur objecten

Onze verhuur vloot wordt met deze overname ook uitgebreid. In de overname zit onder andere een prachtige oldtimer Mercedes vrachtwagen, voorzien van een groot LED scherm, èn 2 aanhangers met dubbelzijdige LED schermen van 2 x 1  meter per stuk. Binnenkort vind je deze op onze webpagina voor verhuur.

Met deze overname verstevigt de Addink Media Groep haar leidende positie op het gebied van digitale out of home reclame in Oost Nederland (buitenreclame en indoorreclame) en beschikt het op dit moment over het grootste netwerk van digitale reclamedisplays in Oost Nederland.

Locatiehouder worden?

Wij zijn overigens doorlopend op zoek naar nieuwe locaties voor samenwerking op het gebied van digitale indoor displays. Heb jij een locatie met voldoende bezoekers en wil jij een gratis display en gratis contentcreatie voor jezelf?. Klik hier voor meer informatie.

Laatste nieuws