Addink Media verder als Addink Media Groep B.V.

Zoals zo veel bedrijven zijn wij  gestart met een rechtsvorm éénmanszaak (2015). De afgelopen jaren zijn wij doorgegroeid van een éénpitter naar één van de grootste aanbieders van digitale buitenreclame (out of home reclame) in Oost Nederland én specialist in digitale signing voor bedrijven en instellingen, met bijbehorend team en organisatie. Nu is dan ook het moment aangebroken om ook qua rechtsvorm over te gaan naar de voor ons nú best passend vorm, en Besloten Vennootschap:  B.V.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan het aanpassen en inrichten van systemen, inschrijvingen, overeenkomsten en dergelijke. Dit uiteraard in fijne en nauwe samenwerking met onze accountant van Countus Accountants / adviseurs en Keistad Notarissen.

Per 1 januari 2023 gaan wij dus verder als Addink Media Groep B.V.. Vooralsnog met bijschrift io (in oprichting) en zodra onze jaarcijfers van 2022 door onze accountant zijn opgesteld, vervalt het formele bijschrift.

Al onze contactgegevens blijven zoals deze zijn. Ook onze website en socials blijven zoals deze zijn. Ons nieuwe Kvk nummer is:  88740773

Voor onze klanten verandert er niets, onze leveranciers ontvangen bericht met onze nieuwe nummers van Kvk en voor de btw.

Onze merken Addink Out of Home (buitenreclame), Addink Digital Signage en Addink LED Verhuur blijven als aparte onderdelen (handelsnamen) binnen Addink Media Groep B.V. actief.

Laatste nieuws