Exclusieve voorverkoop voor Winterswijkse bedrijven!

De evenementen/reclameborden bij de invalswegen van Winterswijk worden vervangen. Het Achterhoekse bedrijf Addink Media neemt de expoitatie over en  plaats hier nieuwe digitale zuilen, ook beschikbaar voor ondernemers! Digitaal adverteren vanaf 1 week. Profiteer van deze voorverkoopperiode, exclusief voor ondernemers uit de gemeente Winterswijk en deze periode tegen extra scherp tarief met kortingen tot ruim 30%.

Locaties en bereik

Onderstaande locaties bereiken gezamenlijk  1,31 miljoen passanten per maand. Bereik deze passanten  met een digitale advertentie met een formaat van ruim 2,2 m2 (192 x 115 cm) per stuk!

De digitale LED displays komen op de volgende locaties:

  1. N 319 Groenloseweg, voor rotonde Rondweg-West
  2. N 319 Rondweg-West, voor rotonde Tuunterinval
  3. N319 Rondweg-Zuid, ter hoogte van Technopark
  4. N 319 Kottenseweg, tegenovoer afslag A. Schweitzerlaan

Beschikbare weergavepakketten:

Premium             120x per uur á 6 sec

Standaard           60x per uur á 6 sec

Medium              40x per uur á 6 sec

Small                     20x per uur á 6 sec

 

Beheer en wijzig zelf uw advertentie(s)

Adverteert u voor langere periode (1 jaar of langer), dan kunt u desgewenst een eigen inlog krijgen waarmee u zelf realtime zelf uw advertenties beheert en kunt wijzigen. Zo kunt u snel en gemakkelijk weekaanbiedingen, acties of promoties onder de aandacht brengen van de vele passanten.

Tarieven en info

PROFITEER VAN VOORVERKOOPKORTING! De advertentietarieven zijn sterk afhankelijk van welk weergavepakket u wilt gebruiken en voor hoe lang, met deze voorverkoop kortingen oplopend tot meer dan 30%. Wij lichten u dat graag toe tijdens een persoonlijk gesprek. Wilt u een afspraak maken? Vraag gemakkelijk om contact via onderstaande button.

Stuurt u dan (bij voorkeur) een email aan info@addink-media.nl . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak. Bellen kan tijdens kantoortijden ook op 0544 -35 31 30

 

Deze voorverkoop is uitsluitend geldig voor bedrijven, instellingen, diensten en evenementen binnen de gemeente Winterswijk en is geldig tot 12 juli 2019.