Verlenging mediapartnerschap De Feestfabriek AKG

Wij zijn blij en tevreden dat we mogen melden dat we ook de komende jaren trotse mediapartner zijn van De Feestfabriek AKG (Zwarte Cross + Manana Manana festival). De afgelopen week hebben wij onze jarenlange samenwerking verder verlengd t/m het festivalseizoen van 2027.

Al jaren zijn De Feestfabriek AKG en Addink Media Groep trouwe samenwerkingspartners, waarbij beide bedrijven elkaar versterken in zichtbaarheid in de periodes rondom de evenementen van De Feestfabriek.

Addink Media Groep beschikt inmiddels over 28 digitale outdoor LED reclamedisplays in Oost Nederland. Daarnaast ook nog een netwerk van 27 digitale indoor LCD reclamedisplays. Het totale bereik van dit gehele netwerk bedraagt inmiddels bijna 11 miljoen passanten per maand. In de samenwerking is ondermeer zendtijd beschikbaar voor de Feestfabriek op dit netwerk. Niet alleen voor (voor)verkoop van tickets, maar ook voor ludieke acties die snel kunnen worden ingezet, bijvoorbeeld als gevolg van de actualiteit.

Uiteraard moest op deze samenwerking even geproost worden met een pijpje Grolsch (zie foto). Op naar mooie festivaljaren van samenwerking.

Wil jij, net als de Feestfabiek AKG, ook graag een groot bereik met jouw reclame-uitingen in Oost Nederland? Bekijk de info en mogelijkheden van onze outdoor displays (buitenreclame) en indoordisplays (indoor reclame) op onze website, of neem direct contact op met één van onze media-adviseur via 0544-353130 of info@addink-media.nl 

Ticketverkoop voor het meest relaxte festival van Nederland, Manana Manana (13 t/m 16 juni 2024), is in volle gang. Mis het niet, bestel jouw tickets vandaag nog op: https://www.mananamanana.eu/tickets/

Laatste nieuws