10 Miljoen

Wat een mijlpaal: 10.000.000!

Dat we de afgelopen jaren flink zijn gegroeid met ons netwerk van digitale outdoor en indoor reclamedisplays zal je niet ontgaan zijn. Dagelijks werken wij met ons team voor onze lokale en regionale klanten (adverteerders) om voor hen een zo groot mogelijke impact en bereik te realiseren voor hun advertenties en hen optimale zichtbaarheid te geven bij de passanten langs onze displays. De meeste klanten zijn daar, zéker in combinatie met onze scherpe tarieven, erg tevreden over. Zodanig zelfs, dan velen er voor kiezen om langdurig gebruik te maken van onze reclamedisplays óf regelmatig terugkomen voor kortdurende acties.

Door de groei hebben wij nu wel een fantastische mijlpaal bereikt: Maandelijks bereiken wij met ons netwerk digitale reclamedisplays nu ruim 10.000.000 (10 miljoen!!) passanten per maand in Oost Nederland. En megabereik dus, waar wij met ons team enorm trots op zijn.

Wil jij ook opvallen met digitale buitenreclame op ons populaire en grote netwerk met een megabereik in Oost Nederland? Bekijk dan al onze locaties en mogelijkheden op onze website (zie menu bovenaan: “Buitenreclame”), met daarbij ook het aantal passanten per locatie.

PS. Wil jij ook bijdragen aan de zichtbaarheid van onze klanten? We hebben een vacature Multimedia Designer (klik voor meer info)

Laatste nieuws