Nieuwe uitbreiding netwerk buitenreclame

We zitten nog in het 1e kwartaal van 2024, maar wij mogen voor dit jaar al wéér een nieuwe uitbreiding van ons netwerk van digitale outdoor LED reclamedisplays aankondigen.  Na de aankondiging van onze nieuwe LED reclamedisplay langs de A1 bij Enter, nu wederom een fantastische nieuwe locatie in Twente met een locatiebereik van bijna 1 miljoen passanten per maand!

Almelo, N36

Één van de drukste provinciale wegen van Twente naar het noorden is de N36. Langs deze weg beschikken wij vanaf 1 april 2024 bij Almelo over een 6 m2 groot LED scherm, dat staat tussen de afslag Wierden Noord en Aadorp ter hoogte van het bedrijf Jazet Sign & Print (HP 8,0). Deze locatie heeft bijna 1 miljoen passanten per maand, en daarmee dus wederom een uitstekende A-locatie voor onze adverteerders. Klik hier voor de detailpagina van deze locatie met alle informatie.

Kennismakingskorting 10%

Om deze nieuwe locatie te vieren, kun je profiteren van 10% kennismakingskorting op adverteren op deze nieuwe (28e) locatie in ons netwerk in Oost Nederland. Adverteren met deze korting kan al vanaf slechts € 32,- per week. Wil je meer informatie over de mogelijkheden. Kijk dan op de detailpagina van deze locatie op onze website of neem direct persoonlijk contact op met onze media-adviseur Maarten Plevier: Telefoon/whatsapp 06-10224796 of email maarten@addink-media.nl

Benieuwd naar onze andere locaties met digitale reclamedisplays in Oost Nederland. Klik dan hier voor een overzicht van alle locaties.

Laatste nieuws