Zeer grote uitbreiding Addink Media Groep

Wij beschikken al over een groot aantal digitale outdoor reclamedisplays (26 stuks) op absolute A+ locaties in Oost Nederland. De eerste uitbreiding van dit netwerk in 2024 is een feit! Niet in aantal, maar wél in grootte van de display. Onze nieuwe locatie is namelijk een LED scherm van maar liefst 47 m2 langs de snelweg A1 bij Enter (tussen Deventer en Hengelo) met 2,2 miljoen passanten per maand. Zie de volgende link voor alle locatie informatie: https://www.addink-media.nl/enter-snelweg-a1/

Als regionale exploitant van digitale buitenreclame in Oost Nederland (Achterhoek, Liemers, Twente en Salland) zijn wij voortdurend bezig om ons netwerk verder uit te breiden en daarmee een nóg groter en beter bereik te bieden voor onze regionale adverteerders. Dit grote LED scherm langs de A1 stond al  een tijdje op ons verlanglijstje, en wij zijn blij dat wij deze nu kunnen toevoegen aan ons netwerk.

Ik wil meer informatie

 

De display langs de A1 bij Enter is vanaf maandag 5 februari 2024 beschikbaar voor adverteerders. Kortdurend adverteren kan al vanaf slechts € 133,- per week. En dat dus langs een weg met 2.200.000 passanten per maand! Interesse of meer informatie over adverteren? Neem dan even contact op met onze collega Maarten Plevier, per email maarten@addink-media.nl of telefonisch/whatsapp op 06-10224796. Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier op onze site.

PS: Heb jij, of weet jij, een bestaand LED scherm binnen ons werkgebied dat wellicht voor overname (of samenwerking) beschikbaar is. We horen het graag.

Laatste nieuws