Welkom bij ons team Ellen!

Wederom mogen wij een nieuwe collega verwelkomen. Ellen Mölders uit Lichtenvoorde is vanaf 1 april onderdeel van ons fijne team collega’s. Ellen verzorgt als creatieveling voor prachtige en opvallende content voor onze klanten en onze eigen socials. Daarnaast ondersteunt ze onze backoffice met diverse werkzaamheden.

Naar aanleiding van onze vacature die eerder dit jaar werd gepubliceerd, reageerde onder andere Ellen. Wij vonden het fijn te merken dat, naast Ellen, ook nog 4 andere goede kandidaten hadden gereageerd op de vacature Multimedia designer.  Best uniek in deze tijden van arbeidskrapte. We hadden dus (een lastige) keuze, waarbij Ellen als geschikte kandidaat uit de bus kwam, niet alleen qua vaardigheden, maar ook als persoonlijkheid binnen ons team.

Ellen vervangt Ivanka Visser, die na een geweldige tijd bij ons (over en weer), heeft gekozen voor een andere uitdaging. Wél is de functie qua uren verder uitgebreid.

Wij zijn erg blij met Ellen als nieuwe collega, en wensen haar voor (werk)plezier! Uiteraard werd ze vanochtend op haar 1e officiële werkdag begroet met een bosje bloemen als welkom!

Ellen is op haar werkdagen te bereiken op telefoonnummer 06-82519688. daarnaast op haar rechtstreekse email ellen@addink-media.nl en via onze studio: studio@addink-media.nl. En/of volg haar op LinkedIn.

Benieuwd wat wij allemaal doen bij Addink Media Groep? Via welke outdoor en indoor locaties je digitaal kunt adverteren in Oost Nederland (totaalbereik ruim 10.000.000 passanten per maand). Bekijk dan onze site verder via het menu bovenaan de pagina.

Laatste nieuws