Nieuw LED scherm Wesepe + aanbieding adverteren

LED display Wesepe vernieuwd!

Enkele jaren geleden namen wij een al bestaand LED reclamescherm over langs de drukke provinciale weg N349 bij Wesepe (tussen Deventer en Raalte) met ruim 540.000 passanten per maand. Nu was het tijd om deze display compleet te gaan vernieuwen. Daaraan vast koppelen wij een fantastisch kennismakingsaanbod voor adverteren!

Met de vernieuwing gaat de kwaliteit van het LED scherm aanzienlijk omhoog, wat uiteraard ook zorgt voor een nog betere en helderder weergave van advertenties van onze klanten. We zijn namelijk van een totaal kleine 74.000 pixels naar ruim 115.000 pixels gegaan op het gehele scherm. Dat betekent ruim 64% scherper beeld!

Kennismakingsactie

Maak kennis met het effect van digitale buitenreclame op deze display in Wesepe. Om te vieren dat we deze display hebben vernieuwd,  hebben we een aantrekkelijk pakket voor je samengesteld:

Weergave van jouw advertentie                            : 40x per uur á 6 sec

Aantal passanten                                                      : 540.000 per maand

Periode / duur                                                            : 10 weken

Prijs                                                                              : Slechts € 49,- per week

Andere weergavepakketten (van 20x per uur tot wel 120x per uur) ook mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden en de voorwaarden! Kijk voor alle locatie-specifieke informatie op: https://www.addink-media.nl/display-wesepe-n348

Let op: beperkt aantal plekken beschikbaar!

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze kennismakingsactie? Bel/app of mail dan met onze media-adviseur Maarten Plevier: 06-10224796  /  maarten@addink-media.nl

 

Laatste nieuws