Supportersvereniging De Graafschap gaat met de tijd mee: LED scherm bij kantine

Supportersvereniging Superboeren De Graafschap beschikt vanaf heden over een outdoor LED scherm van ruim 2,25 m2. Vrijwilligers gaan in de weer om deze op een mobiele kar te plaatsen, zodat deze rondom het Spinnekopplein bij stadion De Vijverberg gebruikt kan worden.

Betere communicatie richting supporters

Mede in het kader van het 50 jarige jubileum van de vereniging én de behoefte aan betere communicatie en delen van informatie ( op een meer opvallende manier) is er gekozen voor een LED scherm. Bij de zoektocht naar zo’n scherm kwamen ze uiteraard uit bij Addink Media Groep, al jaren betrokken en official sponsor bij de club.

Het LED scherm zorgt tevens voor een besparing van de kosten voor het maken van spandoeken met informatie en het verminderen van afval (oude spandoeken).

Sponsoring

Dat Addink Media Groep nauw betrokken is bij de club is geen geheim.  Zowel als businessclublid en official sponsor dragen zij al jaren bij aan de club en de supporters(vereniging). Ook bij het leveren van het LED scherm, sponsort het bedrijf een groot deel van de aanschafkosten én de jaarlijkse software licentie voor het scherm. Een cadeautje in het kader van het 50 jarig bestaan van de vereniging zullen we maar zeggen.

Adverteren op LED boarding in stadion De Graafschap

Met ingang van het komende seizoen (2024/2025) verzorgt Addink Media Groep ook de reclamezendtijd van de off-tv LED boarding in het stadion. Voor een fatsoenlijk en betaalbaar bedrag kunnen bedrijven en instellingen op de LED boarding in het stadion adverteren met weergaven voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd. Lees hier meer over op: https://www.addink-media.nl/led-boarding-de-graafschap-off-tv/

Laatste nieuws