Nieuwe samenwerking: LED Boarding reclame De Graafschap (off tv) via Addink Media Groep

Al sinds de start van ons bedrijf (2015) zijn wij trouwe sponsor/businessclublid van de Achterhoekse trots De Graafschap. Wij zijn dan ook blij dat wij een upgrade van onze sponsoring naar “official sponsor” mogen aankondigen én een nieuwe samenwerking! Vanaf seizoen 2024/2025 verzorgen wij namelijk de off tv LED boarding reclame op De Vijverberg! Op 21 februari 2024 tekenden wij een overeenkomst met De Graafschap voor in ieder geval 4 jaar.

Wat houdt off tv LED boarding reclame in?

De reclame-uitingen op de LED boarding in het stadion is onderverdeeld in on-tv en off-tv.

On-tv is de zendtijd gedurende de wedstrijd.

De off-tv zendtijd is rondom de wedstrijd. Dus vooraf (60 minuten), in de rust (15 minuten) en ná de wedstrijd (15 minuten). Zichtbaar voor alle publiek in het stadion, en in sommige gevallen ook op tv, bijvoorbeeld tijdens de ereronde of voor- en nabeschouwing op het veld.

Mogelijkheden om te adverteren

Adverteren kan per wedstrijd, per half seizoen, per heel seizoen en je kunt zelf direct een deal met ons sluiten voor 2 seizoenen! We hebben hiervoor een speciale webpagina gemaakt. Dus kijk op https://www.addink-media.nl/led-boarding-de-graafschap-off-tv/ voor meer informatie of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Al met al een mooie samenwerking tussen twee mooie Achterhoekse bedrijven en een goede kans voor lokale en regionale bedrijven om beeld te komen bij een groot publiek.

Laatste nieuws