Winteractie huur LED scherm

Opvallen deze donkere dagen? Heb je vacatures, aanbiedingen of simpelweg werken aan naamsbekendheid? Huur een mobiel LED scherm (outdoor) voor bij jouw bedrijfspand als tijdelijk reclame object. Nu scherpe prijs per week!

Deze winter stellen wij 1 van onze mobiele LED displays beschikbaar voor een winteractie. Het gaat om een mobiel LED scherm van maar liefst ruim 6 m2, op aanhanger die we snel en gemakkelijk bij jouw bedrijfspand kunnen plaatsen. Via onze ingebouwde mediaspeler (of eigen laptop) geven wij de door jou gewenste content weer op de display. De afwisselende lichtgevende inhoud zal zéker de aandacht trekken van passanten! Klik hier voor alle specificaties van het aangeboden LED scherm.

Winteractie

Huur dit grote mobiele LED scherm nu 1 week voor slechts € 699,- ex btw.

Deze prijs is exclusief leveringskosten bestaande uit kilometervergoeding en reisuren.

Klik hier om jouw week direct te boeken.

Opmaken advertenties

Heb je zelf content om te tonen? Dan lever je die aan, en wij zorgen dat het draait. Heb je zelf nog geen content of advertenties? Onze studio ontwerpt deze graag voor je, tegen vergoeding van de opmaakkosten. Je eigen advertentie(s) ontvang je ook zelf voor gebruik op bijvoorbeeld sociale media.

Voorwaarden

Levering op maandagen, uiterlijk 16.00 uur, retour op maandagen vóór 11.00 uur.

Deze actie is geldig voor plaatsingen tot 1 maart 2023.

Actie geldig voor betreffende model LED display en voor plaatsingen binnen een straal van 30 kilometer van Lichtenvoorde. Verder weg in overleg.

Genoemde huurprijs is exclusief leveringskosten bestaande uit kilometervergoeding en reisuren. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing. Genoemde bedragen zijn excl. Btw.

Interesse?

Heb je interesse of wil je direct een week reserveren? Stuur dan een mail aan info@addink-media.nl of maak gebruik van ons online contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laatste nieuws