Wesepe N348 LED scherm aanbieding

Wesepe N348 LED scherm aanbieding2022-12-08T10:44:03+00:00

LED scherm N348 Wesepe nóg  opvallender!

Betaalbaar adverteren met een groot bereik!

Langs de provinciale weg N348, dé drukke verbindingsweg tussen Deventer en Raalte, staat ter hoogte van Wesepe (rotonde bij Oosterhoff Meubelen) een groot digitaal LED scherm van ruim 7 m2 groot. Onlangs hebben wij deze display 45 graden richting de weg gedraaid, zodat deze voor passanten nóg beter zichtbaar is dan voorheen. In deze brief meer info over de mogelijkheden en een scherpe welkomstaanbieding met maar liefst  20% korting!

Adverteren vanaf 1 week

Met ruim 540.000 passanten per maand natuurlijk een fantastische plek om met jouw bedrijf in beeld te komen. Bijvoorbeeld met goede aanbiedingen, vacatures of om te werken aan je naamsbekendheid.

Digitale reclame op zo’n prominente plek hoeft niet duur te zijn. Sinds wij met Addink Out Of Home deze display hebben overgenomen, hebben wij tevens de oude tarieven flink verlaagd, om zo ook toegankelijk te zijn voor bijvoorbeeld een regionale ZZP’er of kleine MKB’er. Ook kan adverteren nu al vanaf 1 week.

AANBIEDING

Wij bieden je een mooie aanbieding  met maar liefst 20% korting, zodat je knallend het nieuwe jaar in kunt gaan!

Weergave 20x per uur á 6 sec                   € 28,- per week

Weergave 40x per uur á 6 sec                   € 46,- per week

Weergave 60x per uur á 6 sec                   € 62,- per week

Weergave 120x per uur á 6 sec                € 112,- per week

Bovenop deze scherpe tarieven, ontvang je van ons de opmaak van de 1e advertentie gratis!

Deze tarieven zijn excl btw en gelden bij een overeenkomst voor 1 jaar. Korter of langer adverteren kan natuurlijk ook. Neem daar voor even contact met ons op.

Ja, ik wil meer informatie

Eigen inlog voor real time beheer

Als je wilt kun je bij ons zelfs een eigen inlog krijgen, waarmee je real time je eigen advertentie(s) kun aanpassen. Zo hebben wij bijvoorbeeld supermarkten als klant die wekelijk een weekaanbieding op LED schermen plaatsen.

Geen zorgen, onze studio kan je advertentie opmaken

Mocht je willen opvallen op de LED display bij Wesepe, dan kun je zelf een advertentie (laten) opmaken en bij ons aanleveren. Heb je liever dan onze specialisten dat voor je doen, dan kan dat uiteraard ook (tegen meerprijs).

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Mocht bovenstaande je interesse hebben gewekt, neem dan even contact met ons op. We nemen graag even contact met je op om de mogelijkheden en kansen voor jou toe te lichten. Contact opnemen kan met onze collega Fabian Maes via email fabian@addink-media.nl of maak gebruik van ons online contactformulier .

Ja, ik wil meer informatie

Klik hier voor een overzicht van ál onze outdoor locaties in Oost Nederland.

Deze aanbieding is geldig tot 15 februari 2023 en onder voorbehoud van beschikbaarheid van zendtijd, want vol=vol.