Wederom uitbreiding netwerk digitale buitenreclame

En wij knallen door in 2022! Na 2 dubbelzijdige zuilen (4 displays) in het centrum van Winterswijk, 2 nieuwe displays bij de invalswegen van Lichtenvoorde én 2 nieuwe displays bij de invalswegen van Groenlo, kunnen wij nu de overname van een 7,4 m2 grote outdoor LED display aan de N348 in Wesepe (tussen Deventer en Raalte) melden. Inmiddels is dit, ná 2 displays in Hengelo (Ov) de 3e display buiten de Achterhoek/Liemers, maar ook dáár gaan wij voor het stimuleren van de lokale/regionale economie.

Met onze nieuwe 7,4 m2 grote LED display bij Wesepe is al weer de 9e nieuwe outdoor reclamedisplay van 2022 in gebruik genomen! Met deze opvallende display, direct aan de zeer drukke N348 (Deventer – Raalte), richten wij ons ook dáár op regionale bedrijven en organisaties voor reclame en meer naamsbekendheid.

De N348 is een provinciale weg met ca. 540.000 passanten per maand. Deze display van bijna 4 meter breed is dan ook een absolute eyecatcher aan de rotonde ter hoogte van Wesepe. Het gaat bij deze display om een overname van een al bestaande locatie.

Ken jij of werk jij bij organisaties in midden Overijssel (regio Deventer / Wijhe / Raalte / Holten), tip hen dan over deze nieuwe locatie. Wij hanteren tot 10 juni 2022 extra scherpe voorverkooptarieven.

Bekijk alle info en details over de nieuwe display locatie in Wesepe als je hier klikt.

Kaart van alle Digitale Out Of Home reclamedisplays in het snel groeiende netwerk:

Laatste nieuws