Vacature Multimedia designer en backoffice

Vacature Multimedia designer en backoffice2024-02-06T12:25:53+00:00

Februari 2024

Vacature multimedia designer en backoffice 

Groei jij verder met ons mee? Wij zijn op zoek naar een multimedia designer!

Over Addink Media Groep

Met 27 digitale outdoor reclamedisplays en 30 digitale indoor reclamedisplays (en sterk groeiend) beschikken wij over het grootste netwerk op dit gebied in Oost Nederland met ruim 10 miljoen passanten per maand langs onze displays. Naast dit reclamenetwerk verzorgen wij ook narrowcasting systemen (digital signage) voor bedrijven en verhuren wij mobiele LED/LCD displays. Met een team van 6 collega’s werken wij aan acquisitie voor advertenties, verwerven nieuwe locaties, verwerken van overeenkomsten, content creatie en beheer van ons digitale netwerk. Bekijk onze website voor meer informatie.

Jouw werkzaamheden

In gemiddeld 16-20 uur per week, verspreid over minimaal 4 dagen, hou jij je bezig met het opmaken van advertenties en commercials voor onze klanten. Hiervoor stem je duidelijk af met onze klanten en hun wensen. Je werkt hierin zelfstandig, maar uiteraard is afstemming collega’s binnen ons gezellige team. Gelet op de groei van ons bedrijf, is uitbreiding van uren in de toekomst heel goed mogelijk.

Naast vormgeving van advertenties van klanten, zorg je voor contentcreatie voor, en beheer van onze website en sociale media. Ook spring je waar nodig bij met enkele backoffice taken

Al met al een mooie afwisselende functie.

Je werkzaamheden bestaan dus onder andere uit:

  • Grafische vormgeving van advertenties van onze klanten (zowel statisch als geanimeerd)
  • Beheer en contentcreatie website
  • Beheer en contentcreatie socials (online marketing is een pré)
  • Backoffice / administratieve taken

Jouw profiel

Je bent een gedreven en gezellige professional met enkele jaren ervaring in het vak, die goed zelfstandig kan werken en goed inhoudelijk kan communiceren met onze klanten over opmaak van content.

Als afgestudeerde op MBO/HBO-niveau in Communicatie, Multimedia & Design of een gerelateerd vakgebied, heb je minstens twee jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Je bent een creatieve en nauwkeurige professional die de Adobe Creative Suite door en door kent. Het schakelen tussen verschillende merken en ontwerpen is voor jou geen probleem, en je weet de identiteit van de merken goed te bewaken.

Communicatief ben je sterk en je kunt goed overweg met de diverse opdrachtgevers of het nu de directeur is of een stagiair. Flexibiliteit, pragmatisme en doelgerichtheid zijn jouw kenmerken. Dankzij jouw ervaring met design ben je breed inzetbaar. Ai is jouw goede vriend en ondersteunt je bij het realiseren van de meest mooie en opvallende projecten.

Wat kun je van ons verwachten

Je komt te werken in een professioneel en gezellig team op onze locatie in Lichtenvoorde. Voor een gedeelte vanuit huis werken behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard krijg je de beschikking over het Adobe  Creative Suite pakket en andere software die je nodig hebt. Passend aantal vakantiedagen, vakantiegeld zijn vanzelfsprekend. Salaris is marktconform, afhankelijk van opleiding, ervaring en kennis.

Solliciteren?

Hebben we je interesse gewekt voor deze functie? Leuk! Mail dan je CV en korte motivatie vóór 13 februari 2024 aan info@addink-media.nl , en wellicht zitten we binnenkort dan samen met een bakkie koffie/thee om te kijken of we bij elkaar passen. Heb je inhoudelijke vragen. Bel, app of mail dan met Rutger Addink: rutger@addink-media.nl   06-83 98 48 78

Heb je mogelijk interesse of wil je meer informatie? Neem dan even contact op met Rutger Addink (eigenaar) via rutger@addink-media.nl of bel/app met 06-83 98 48 78 voor het maken van een afspraak.