Tijdelijke corona informatiedisplay in uw zaak

In deze tijden van crisis hebben de Achterhoekse bedrijven Addink Media en Eventbar de handen ineengeslagen om informatievoorziening rondom maatregelen als gevolg van het coronavirus te verzorgen. Zij nemen maatschappelijke verantwoordelijkheid en plaatsen tegen zeer gereduceerd tarief digitale corona informatiedisplays bij winkels en andere plekken waar mensen nog wel komen. De eerste tijdelijke digitale displays zijn op woensdag 1 april 2020 geplaatst.

Voor winkels en bedrijven is het steeds weer schakelen om nieuwe informatie een maatregelen snel en netjes te communiceren naar bezoekers. Addink Media en Eventbar beschikken over beeldschermen, mediaspelers en staanders, die zij nu dus tegen zeer gereduceerd tarief voor huur beschikbaar stellen aan ondernemers. Ondernemers kunnen via een online inlog zelf direct informatie aanpassen op de beeldschermen. Op deze manier kunnen zij snel schakelen om nieuwe en actuele informatie direct onder de aandacht te brengen bij bezoekers.

De eerste tijdelijke digitale displays zijn dus inmiddels geplaatst en er zijn er nog enkele op voorraad. Heb jij als ondernemer ook interesse in zo’n tijdelijke digitale informatiedisplays. Neem dan even contact op met Rutger Addink van Addink Media. Te bereiken (bij voorkeur via email) via rutger@addink-media.nl of tel. 06-83 98 48 78

Laatste nieuws