The Sphere Las Vegas, next level digital outdoor

Er is enorm veel mogelijk met LED techniek en LED displays. Maar wat ze in Las Vegas hebben gedaan is wel erg spectaculair: The Sphere!  Een enorme bol die opdoemt in het toch al vreemde landschap van Las Vegas. Deze grote bol is maar liefst 112 meter hoog en heeft een doorsnede van 157 meter. Aan de buitenkant is deze voorzien van 54.000 m2 (!!!) LED schermen. De bouwkosten bedroegen een onwerkelijke 2,3 miljard dollar. Zie ook de indrukwekkende video onderaan dit bericht.

Concertzaal

The Sphere is een grote concertzaal. Aan de binnenzijde is deze ook geheel voorzien van LED schermen, zodat optredens in ieder digitale omgeving gegeven kunnen worden. De opening werd op 29 september 2023 verzorgd door U2. (zie: https://www.youtube.com/watch?v=mpZVveW577k )

Adverteren op The Sphere

The Sphere biedt (grote) bedrijven ook de mogelijkheid om te adverteren op deze grote bol, en dan dus de volledige bol ter beschikking hebben. We noemen bewust “grote” bedrijven, want de tarieven liegen er niet om: $ 360.000,- per week!!! Effectief is het wel in ieder geval.

Digitale buitenreclame in Oost Nederland

In Oost Nederland zijn we allemaal wat bescheidener, maar ook hier hebben we natuurlijk mogelijkheden voor digitale buitenreclame. En ook gewoon betaalbaar! Met Addink Media Groep beschikken wij over het grootste netwerk van digitale indoor en outdoor reclamedisplays in Oost Nederland. Benieuwd wat digitale buitenreclame voor jouw bedrijf kan opleveren? Kijk in het menu bovenaan op “buitenreclame” of “indoor reclame” of neem even contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek.

Bronnen: 10AK Las Vegas / SCSQ4

 

Laatste nieuws