Terugkeer naar de Vijverberg

Na een seizoen van afwezigheid in verband met strategische keuzes is het met groot genoegen en trots dat wij kunnen aankondigen dat we vanaf het komende seizoen (2023/2024) weer terugkeren naar De Vijverberg als lid van de Businessclub. Want zoals ze bij de Graafschap zeggen: “wi-j komt altied weer terug!” Onlangs werd de overeenkomst hiervoor getekend en uiteraard hebben we even een foto gemaakt om dit heugelijke moment vast te leggen.

Het komende seizoen markeert alweer ons zevende jaar van betrokkenheid bij De Graafschap via de Businessclub. Gedurende deze tijd hebben we de club ook op diverse manieren ondersteund, door middel van media-aandacht via onze digitale outdoor displays en indoor reclamedisplays, maar ook met de verhuur van onze grote LED-schermen. Zo hebben we bijvoorbeeld rondom de kerst een drive-thru georganiseerd tijdens de coronacrisis, waarbij supporters veilig in hun auto konden genieten van de feestelijke sfeer. Daarnaast hebben we samen met de supporters een van de playoff-wedstrijden op een groot scherm bekeken. Al met al zijn we verheugd om weer “thuis” te zijn en kijken we uit naar een fantastisch seizoen.

De terugkeer naar De Vijverberg is een bijzonder moment voor ons bedrijf. Als lokale onderneming voelen we ons sterk verbonden met De Graafschap en zijn we verheugd om onze steun aan de club voort te zetten. We hebben gemerkt dat ons partnerschap de afgelopen jaren vruchten heeft afgeworpen, niet alleen in termen van zichtbaarheid en branding, maar ook in het opbouwen van waardevolle relaties binnen de zakelijke gemeenschap van Doetinchem.

De Vijverberg is een iconisch stadion dat doordrenkt is van geschiedenis en passie voor voetbal. Het is een plek waar duizenden supporters samenkomen om hun geliefde team aan te moedigen en te genieten van de opwinding van de wedstrijden. Als onderdeel van de Businessclub hebben we het voorrecht om deze unieke sfeer van dichtbij te ervaren en om ons bedrijf te presenteren aan een gepassioneerd publiek.

Het komende seizoen belooft een spannende tijd te worden, zowel op als buiten het veld. Met ons partnerschap willen we niet alleen de club ondersteunen, maar ook bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de regio. We blijven ons inzetten voor maatschappelijke initiatieven en willen samenwerken met De Graafschap om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Namens ons hele team willen we onze dank uitspreken aan De Graafschap en alle betrokkenen die ons opnieuw hebben verwelkomd. De band die we hebben opgebouwd met de club is van onschatbare waarde. Samen zullen we blijven strijden voor succes, zowel op het veld als daarbuiten.

Laatste nieuws