Start voorverkoop displays centrum Winterswijk

Begin maart 2022 zijn onze nieuwe digitale informatie- en reclamedisplays in het (winkel)centrum van Winterswijk operationeel.  De voorverkoop is deze week gestart!

In samenwerking met de gemeente Winterswijk (oa. ivm Green Leaf) realiseren wij in het centrum van Winterswijk 2 dubbelzijdige 55 inch high brightness displays. Op deze displays wordt informatie van de gemeente Winterswijk, oa. over duurzaamheid, gecommuniceerd, maar er is ook zendtijd voor commerciele advertenties! Opvallend en digitaal adverteren, direct bij het winkelende publiek! De displays komen nabij de kruising Goudvinkenstraat / Misterstraat en de kruising Torenstraat / burg. Bosmastraat.

De mogelijkheden

Zoals bij de meeste van onze outdoor reclamedisplays is het mogelijk om met een eigen inlog, zelf realtime je eigen advertentie(s) te beheren. Aangezien er sprake is van winkelgebied, kun je zelfs met geanimeerde/bewegende beelden werken in je advertentie. Je kunt dus bijvoorbeeld iedere week zelf een nieuwe weekaanbieding plaatsen en de centrumbezoeker direct naar jouw winkel verwijzen. Adverteren kan al vanaf 1 week.

De voorverkoop

Wij hanteren een exclusieve voorverkoop voor Winterswijkse winkels en bedrijven met extra kortingen op onze reguliere tarieven. Er is slechts beperkte zendtijd beschikbaar en vol is ook écht vol….. Klik hier voor onze open brief aan Winterswijkse ondernemers. Deze voorverkoop loopt tot maximaal 15 april 2022 of zoveel eerder als zendtijd volgeboekt is.

Meer informatie?

Wil je meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact op met onze collega Fabian Maes via whatsapp of telefoon op 06 – 30 40 31 36 of per email fabian@addink-media.nl. Je kunt ook ons contactformulier op deze website gebruiken.

Laatste nieuws