Rondleiding Zwarte Cross als mediapartner

Al jaren zijn wij trotse mediapartner van De Feestfabriek AKG, de organisator van oa de festivals Manana Manana en natuurlijk De Zwarte Cross, dat dit weekend weer plaatsvindt in Lichtenvoorde. Voorafgaand aan het festival kregen wij een backstage rondleiding aangeboden.

Dit jaar hebben wij het voetbalteam heren 3 (za) van AD’69 uit Aalten en begeleiding uitgenodigd om mee te gaan met deze rondleiding. Wij zijn al enkele jaren shirtsponsor van dit team, en de jonge fanatieke sporters konden dit jaar dus met ons mee met deze backstage rondleiding over het 160 hectare (!!!) grote festivalterrein. Een teamfoto op het hoofdpodium mocht dan ook niet ontbreken bij de mannen. Al met al voor ons een mooie combi om ons mediapartnerschap met de Feestfabriek en onze sponsoring van  het team van AD’69 te combineren in deze mooie rondleiding met een kijkje achter de schermen.

Als mediapartner ondersteunen wij de marketing en PR rondom de festivals van De Feestfabriek door middel van uitingen en (ludieke) reclame op ons netwerk van digitale outdoor reclamedisplays en digitale indoor reclamedisplays in Oost Nederland. Met dit netwerk beschikken wij momenteel over het grootste netwerk van digitale reclamedisplays van Oost Nederland. Deze effectieve manier van marketing en reclame werkt, zoals veel bedrijven en organisaties al gemerkt hebben. Wil je meer weten over de locaties en mogelijkheden? Kijk dan even verder op onze website of neem direct contact met ons op.

Wij wensen alle festivalgangers een fantastische Zwarte Cross toe. (zelf zijn wij vrijdag 21 juli om deze reden ook gesloten).

Laatste nieuws