Reclameboodschappen op nieuwe VVV infoborden Groenlo en Lichtenvoorde

Winkeliers/ondernemers in Groenlo en Lichtenvoorde opgelet! De huidige VVV informatieborden worden vervangen door full color LED displays. Daarbij komt tevens (beperkte!) zendtijd beschikbaar voor commerciële advertenties! De exclusieve voorverkoop voor winkeliers/ondernemers in Groenlo en Lichtenvoorde is gestart! Klik hier voor meer info.

Vervanging VVV tekstkrant borden

De huidige oude VVV informatie tekstkranten bij de invalswegen van Groenlo (2 stuks) en Lichtenvoorde (2 stuks) zijn vaak defect en aan vervanging toe. In nauwe samenwerking met de VVV en in overleg met de gemeente Oost Gelre gaat Addink Out Of Home deze borden voor de VVV vervangen voor full color LED displays. Op de nieuwe displays komt, naast de gebruikelijke aankondigingen van evenementen en activiteiten, ook beperkte zendtijd beschikbaar voor (lokale) ondernemers voor reclame-uitingen. Klik hier voor meer informatie over de locaties, afmetingen en mogelijkheden.

Besparing voor de VVV

De gekozen constructie/samenwerking zorgt voor een enorme financiële besparing voor de VVV. Niet alleen qua investering, maar ook in maandelijkse lasten voor licenties, service en onderhoud. Geld dat uiteraard beter besteed kan worden voor promotie van de mooie gemeente Oost Gelre.

Addink Out Of Home neemt namelijk de gehele investering voor haar rekening en ook alle periodieke kosten voor licenties, data-abonnementen, service, onderhoud e.d. Op deze manier blijft lokale promotie van evenementen en activiteiten in stand én op een hoger niveau, met financiële besparing voor de VVV én mogelijkheden voor winkeliers/ondernemers.

Exclusieve voorverkoop advertenties voor lokale winkeliers/ondernemers

Zoals aangegeven is er slechts beperkte zendtijd beschikbaar voor commerciële advertenties. Vol is ook écht vol. Per kern (Groenlo óf Lichtenvoorde) zijn 2 displays beschikbaar. Je adverteert dan ook op beide displays tegelijk per kern met gezamenlijk met weergaven van 960 weergaven per dag!!

Het is tevens mogelijk om te werken met een eigen inlog, zodat jij real time je eigen advertenties kunt aanpassen en beheren. Bijvoorbeeld door iedere maandag je weekaanbieding te plaatsen.

Reserveer jouw zendtijd

Ben jij winkelier/ondernemer in Groenlo of Lichtenvoorde en heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze collega Fabian Maes via telefoon/whatsapp op 06 – 30 40 31 36 of per email  fabian@addink-media.nl

Laatste nieuws