Partnerschappen en sponsoringen

Partnerschappen en sponsoringen2023-08-22T13:08:40+00:00

Partnerschappen en sponsoringen

Onze visie is bijdragen aan de regio’s waarin wij actief zijn. Dat doen wij niet alleen door uitsluitend te werken met/voor lokale en regionale adverteerders, maar ook door middel van partnerschappen en sponsoring bij diverse organisatie, stichtingen en verenigingen. Hieronder een overzicht.

De Zwarte Cross is een bizarre mix van motorcross, muziek, stunts, theater, humor en veel gekte en spektakel. De samenkomst van deze ogenschijnlijk totaal verschillende werelden zorgt voor een wereldwijd (!) uniek feest. De duidelijke connectie met ‘De Achterhoek’, waar het festival plaatsvindt, komt naar voren in de kenmerkende gezelligheid en gastvrijheid van deze streek waar jong en oud nog samen feestviert. Sinds de eerste editie in 1997 (1.000 bezoekers) groeide de Zwarte Cross uit tot een vierdaags feest met 237.500 daggasten en festivalkampeerders.

Wij zijn trotse mediapartner van dit geweldige festival.

Meer info op www.zwartecross.nl 

FC Twente, voetballend in de (sub)top van de eredivisie. Wij zijn bij deze mooie club sponsor en lid van de TOS businessclub. De afgelopen periode waren wij ook bij topwedstrijden van FC Twente dames 1 met onze reclame zichtbaar op de LED boarding in de Grolsch Veste.

Meer info op www.fctwente.nl

De Achterhoekse trots, die ondersteunen wij als ruim 7 seizoenen (status 2023). Niet alleen als lid van de businessclub, maar ook door het beschikbaar stellen van middelen (mobiele LED schermen) bij het stadion of voor supporters. Regelmatig zijn wij dus te vinden op De Vijverberg .

Meer info op www.degraafschap.nl

Het doel van de Stichting Pak An is om ideeën die bijdragen aan de toekomst van de Achterhoek te ondersteunen. Vooral ideeën van en voor jongeren (leeftijdsgrens 18-80 jaar). Goede ideeën kunnen door iedereen in Nederland worden ingediend, zolang de resultaten maar ten goede komen aan de Achterhoek. Ideeën die gehonoreerd worden krijgen persoonlijke coaching bij de realisatie en eventueel een financiële bijdrage.

Als mediapartner ondersteunen wij waar mogelijk dergelijke initiatieven met vergroten naamsbekendheid.

Meer info op www.anpakken.nl

Een vier dagen durend geestverruimend feest ver weg van de grijze massa
Wil je dansen, dwalen, drinken, lachen, ontdekken en genieten van muziek, theater, natuur, nachtelijke afterparty’s en een groot kampvuur? Houd je van een gekke paradox tussen ‘veel te doen’ enerzijds en totale ongedwongenheid anderzijds? Mooi! Dat is onze way of life.

Wij zijn trotse mediapartner van dit geweldige en relaxte festival.

Meer info op www.mananamanana.eu

Sinds de start van ons bedrijf zijn wij sponsor en lid van de businessclub van de lokale voetbalclub SV Longa’30, in onze hometown Lichtenvoorde dus. Longa ’30 komt al jaren uit in de 4e divisie (voorheen hoofdklasse).

Meer info op www.longa30.nl

SV Grol uit Groenlo. Ook deze vereniging ondersteunen wij door middel van sponsoring. Ondanks de “sportieve rivaliteit” met het in onze hometown gelegen Longa’30 , wensen wij ook SV Grol niets dan sportieve successen. Mede daarom ook onze sponsoring bij deze mooie club.

Meer info op www.svgrol.nl

Één van de mooiste en best georganiseerde JO-15 jeugd voetbaltoernooien ter wereld volgens de internationale deelnemers van grote wereldclubs. Ook bij dit jaarlijks terugkerende evenement zijn wij al jaren trouwe sponsor.

Meer info op www.marveldtournament.com

Ons logo prijkt op de shirts van AD’69 Heren 3 (za.). Dit gezellige team komt uit in de 6e klasse zaterdag en heeft als thuisbasis het sportpark van AD’69 in Aalten.

Meer info op www.AD69.nl

Het op één na grootste bloemcorso ter wereld ondersteunen wij ook al sinds de oprichting van ons bedrijf. Dit bloemencorso in Lichtenvoorde vindt jaarlijks in het 2e weekend van september plaats in Lichtenvoorde.

Meer info op www.bloemencorso.com

Jaarlijks in het pinksterweekend vindt het Over de Top Festival plaats. Een heel erg relaxed middelgroot festival. Al sinds jaar en dag zijn wij trotste mediapartner van de mooie evenement.

Meer info op www.overdetopfestival.nl

Muziek van acht tot diep in de nacht! Wij mogen ons podiumsponsor en mediapartner noemen van dit jaarlijkse evenement.

Meer info op www.keifestival.nl

Naast bovenstaande “grotere” partnerschappen en sponsoringen dragen wij ook bij diverse andere kleinere initiatieven, verenigingen en evenementen bij om het e.e.a. te organiseren of te regelen.

Al met al vullen wij met sponsoringen ook een deel in van het maatschappelijk verantwoord ondernemen in Oost Nederland, en wij zijn trots dat dat ook allemaal mogelijk is!