Nieuwe informatie- en reclamedisplays Didam

Addink Out Of Home, onderdeel van de Addink Media Groep, voegt 3 nieuwe digitale informatie- en reclamedisplays toe aan haar netwerk. In nauwe samenwerking met de gemeente Montferland realiseren wij binnenkort bij de 3 drukste invalswegen van Didam deze nieuwe gecombineerde displays. De informatiezuilen zijn voorzien van een dubbele display aan één zijde. De bovenste display is beschikbaar voor de gemeente Montferland voor aankondiging van evenementen, koopzondagen, crisiscommunicatie en andere algemene informatie. De onderste display komt beschikbaar voor commerciele reclame-uitingen, te boeken via Addink Out Of Home.

De samenwerking met de gemeente Montferland past in de visie en strategie van de Addink Out Of Home om met haar netwerk van digitale outdoor en indoor displays bij te dragen aan een verdere promotie in en voor de Achterhoek/Liemers. De displays, dus ook de nieuwe in Didam, zijn niet beschikbaar voor adverteerders die niet bijdragen aan de regio (bijvoorbeeld grote landelijke webshops of landelijk opererende bedrijven zonder vestiging in de regio).

Voorverkoop voor advertentiezendtijd begint zodra de plaatsingsdatum bekend is. In de 1e periode zal voorverkoop uitstluitend voor ondernemers uit Didam zelf zijn. Wil je vast je interesse kenbaar maken? Klik dan hier om je interesse kenbaar te maken. Zodra de voorverkoop start, nemen wij contact met je op.

Klik hier om alvast de informatie over de locaties en mogelijkheden in Didam te bekijken. En klik  hier voor artikel van De Gelderlander over dit onderwerp.

Laatste nieuws