Nieuwe indoor locaties, digitale advertentiedisplays

Naast de groei van ons netwerk van digitale outdoor displays, groeit ook ons netwerk met digitale indoor reclamedisplays in Oost Nederland. De afgelopen tijd hebben wij weer 3 nieuwe locaties mogen toevoegen aan dit populaire en steeds verder groeiende netwerk. De nieuwe locaties zijn Installatiebedrijf Ter Bille Lichtenvoorde, bakwinkel Gaabs in Doetinchem en Krooshof IT, eveneens in Doetinchem. Klik hier om alle locaties in Oost Nederland te bekijken.

ADVERTEREN?

In de gemeente Doetinchem beschikken we momenteel over 4 locaties.  Wil jij jouw advertentie/commercial weergeven op deze 4 druk bezochte locaties? Dat kan al vanaf slechts € 16,60 per week! Je advertentie komt dan op alle 4 de locaties minimaal 12x per uur á 10 seconden voorbij gedurende de openingstijden.

OOK LOCATIEHOUDER WORDEN?

Wij zijn doorlopend op zoek naar nieuwe locaties in Oost Nederland voor samenwerking en het gratis plaatsen van een beeldscherm, inclusief opmaak en weergave van jouw eigen advertenties? Interessant voor jouw bedrijf/instelling? Klik hier voor meer informatie of neem direct contact met ons op.

Laatste nieuws