Nieuwe digitale indoor reclamedisplays Goor

De uitbreiding van ons netwerk van digitale indoor reclamedisplays zet verder door. Ook nu mogen wij weer 2 nieuwe locaties toevoegen aan ons verder groeiende netwerk in Oost Nederland.

De nieuwe locaties

Onze 2 nieuwste locaties zijn bij Chinees (afhaal)restaurant Wing Wah en Movado Sports in Goor. In samenwerking met de eigenaren hebben wij op beide locaties een 43 inch 4K digitaal reclame- en informatiedisplay geplaatst. Op deze displays zijn, net als bij alle andere indoor locaties, actueel nieuws en weerbericht te zien, en daarnaast commercials van de locatie zelf èn natuurlijk commercials van lokale en regionale bedrijven die hiermee de bezoekers van deze locaties bereiken en daarmee in beeld komen met hun bedrijf.

Opvallen met commercials met bewegende beelden

Aantrekkelijke, opvallende en bewegende beelden trekken aandacht van jouw doelgroep, en daarmee valt jouw commercial op. Op onze indoor displays tonen wij commercials van bedrijven met een duur van 10 seconden. Zie het als een tv-commercial, maar dan zonder geluid. Onze vormgevers kunnen deze volledig naar wens voor onze adverteerders maken (optioneel).

Adverteren in Goor of andere indoor locaties in Oost Nederland?

Wil jij voor jouw bedrijf, instelling of evenement ook werken aan verdere promotie en naamsbekendheid in Goor of op andere locaties in Oost Nederland? Neem dan even contact op met één van onze media-adviseurs (zie hieronder) of vul ons contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Maarten Plevier (Twente/Salland) Maarten@addink-media.nl  | 06-10224796

Fabian Maes (Achterhoek/Liemers) Fabian@addink-media.nl  |  06-30403136

Ook een gratis display in jouw zaak?

Wil jij ook een (écht) gratis display in jouw zaak? Dat kan als je gevestigd bent in de Achterhoek, de Liemers, Twente of Salland (ons werkgebied).  Dus word locatiehouder en klik hier voor meer informatie en mogelijkheden of vul direct ons contactformulier in. Ook dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Laatste nieuws