narrowcasting-corona-covid19-oplossingen

narrowcasting-corona-covid19-oplossingen2020-11-03T13:32:06+00:00

Corona/Covid19 oplossingen

Wij bieden diverse mogelijkheden en oplossingen voor hygiene en informatievoorziening rondom Corona-maatregelen binnen jouw bedrijf. Bekijk onze oplossingen hieronder.

Ventilatie indicator

Wordt jouw ruimte voldoende geventileerd? Heb je voldoende frisse lucht (en daarmee verversing) in jouw kantine, klaslokaal of bedrijfsruimte? Met onze real time ventilatie indicator heb je direct in beeld of je meer moet ventileren of dat het ook minder kan. Belangrijk tegen verspreiding van het coronavirus, zeker als je met meerdere mensen in een ruimte bent.

Deze ventilatie indicator meet het CO2 gehalte in de lucht met een nauwkeurigheid van 97% en geeft met indicatoren (rood-oranje-groen) op de display aan wat de luchtkwaliteit op dat moment is. Dus of jij extra moet ventileren of niet… Daarnaast geeft de indicator inzicht in de temperatuur en de luchtvochtigheid in de ruimte.

Contact opnemen

Hygienezuil met informatiedisplay

Biedt uw bezoekers de mogelijkheid de handen te desinfecteren én informeer hen over maatregelen of aanbiedingen. Het kan met onze handsanitizer met 22 inch informatiedisplay. De display kunt u als één beeld gebruiken voor het weergeven van maatregelen of aanbiedingen, maar dat kan ook met een split-screen tegelijkertijd. Eén deel van het scherm met informatie maatregelen en één deel van het scherm met aanbiedingen.

Beschikbaar als vrijstaand of als versie die je aan de muur kunt bevestigen.

Contact opnemen

Facial scanner met temperatuurmeting

Weten of jouw bezoekers koorts hebben? Gebruik deze 8 inch digitale gezichtsscanner met temperatuurmeter. Deze complete oplossing meet de temperatuur van bezoekers binnen 1,8 seconden met een betrouwbaarheid van 99,7% en geeft met een LED strip in kleur aan of de bezoeker een verhoogde temperatuur heeft. Indien een bezoeker verhoging heeft, geeft de scanner tevens een geluidsignaal af.

Indien gewenst kan de scanner worden geleverd inclusief een handsanitizer .

Productsheet Addink Media 8 Inch Facial Recognition Thermometer Display

Contact opnemen