In 2022 minimaal 11 nieuwe outdoor reclame- en informatiedisplays!

In de 2e helft van 2021 hebben wij met verschillende gemeenten en ondernemersverenigingen overeenstemming bereikt over het plaatsen van in totaal maar liefst 11 nieuwe outdoor reclame- en informatiedisplays in 2022, verspreid over 3 gemeenten in Oost Nederland!

De voorbereidingen zijn al volop in gang gezet om in 4 kernen, verspreid over 3 gemeenten in Oost Nederland, nieuwe digitale reclame- en informatiedisplays te plaatsen in 2022.  Er komen verschillende modellen per gemeente. Wij zijn afhankelijk van de stroomaanleg door Liander (die met nogal wat vertragingen kampen), maar toch zijn wij hoopvol dat deze nieuwe locaties vóór de zomer van 2022 operationeel kunnen zijn.

Adverteren op deze nieuwe displays is, zoals je van ons gewend bent, alleen mogelijk als je als organisatie ook daadwerkelijk bijdraagt aan de regio. Dus een lokale/regionale vestiging, werkgelegenheid enzovoort, en dus géén grote landelijke webshops bijvoorbeeld.

Waar de nieuwe locaties komen? Dat houden wij voor nu nog even een verassing… Maar houd onze website en socials in de gaten om op de hoogte te blijven.

Laatste nieuws