Grote upgrade CMS Addink Digital Signage

Bij Addink Media blijven wij verder ontwikkelen om bij te blijven met de laatste trends en  ontwikkelingen om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken en daarmee het zo optimaal en effectief mogelijk gebruik van eigen beeldschermen mogelijk te maken. Daarom hebben wij in de week van 18 juni 2022 een grote upgrade uitgevoerd in ons online Content Management System (CMS) voor beheer van content van eigen digital signage beeldschermen van onze klanten.

Bijna maandelijks voeren wij kleine updates uit van ons CMS. Veelal zijn dat technische zaken achter de schermen. Nu dus een grote upgrade, waarbij ook de look and feel moderner is geworden en een beter overzicht biedt.

Een overzicht van enkele fantastische aanpassingen:

  • Nóg gemakkelijker indelen van je beeldscherm in meerdere zones met verschillende inhoud
  • overzichtelijk tijdlijn waarop men kan zien wat er in een afspeellijst staat
  • Drag and drop content naar afspeellijsten
  • Gratis tienduizenden rechtenvrije afbeeldingen en video’s beschikbaar voor weergave
  • Extra plug-ins en widgets, bijvoorbeeld beursinfo, verkeersinfo en countdown klok.

Honderden van onze gebruikers maken dus vanaf heden gebruik van dit nóg gebruiksvriendelijker en Nederlandstalige (!!) systeem voor het aansturen van hun eigen digital signage beeldschermen.

Benieuwd naar de mogelijkheden van digital signing voor jouw organisatie? Klik hier voor onze digital signage pagina of ga naar onze contactpagina voor het maken van een vrijblijvende afspraak.

Laatste nieuws