Digitale etalage displays De Mattelier Groenlo

Deze week mochten wij maar liefst 2 nieuwe 55 inch high brightness etalagedisplays leveren en in gebruik stellen bij SCC De Mattelier in Groenlo, en ook een 3e bestaande binnendisplay aansluiten op ons gebruiksvriendelijke online CMS.

De Mattelier

Hét sociaal culturele centrum van Groenlo is De Mattelier in het centrum van de stad, met vele optredens, voorstellingen en bijeenkomsten. Om de aankondigingen hiervoor weer te geven en om bezoekers verder te informeren, beschikt de Mattelier nu over 2 grote digitale etalagedisplays bij de beide entrees van het pand. Mooi dat wij deze als regionale partner mochten leveren. De displays worden, samen met een 3e display in de ontvangsthal, aangestuurd via ons gebruiksvriendelijke online Content Management System (CMS). Vrijwilligers van het SCC verzorgen dit online.

Digitale signing of narrowcasting

Vroegen werden systemen om beeldschermen aan te sturen narrowcasting genoemd. Inmiddels wordt steeds vaker de term digitale signing gebruikt, maar feitelijk komt dit op hetzelfde neer.

Waarom een high brightness display?

Beeldschermen die achter glas naar buiten gericht staan, hebben te maken met directe licht instraling en spiegeling. Onze speciale high brightness etalage displays zijn tot 10x helderder dan reguliere televisies. Ook zijn deze speciaal ontworpen om 24 uur per dag in werking te zijn. Door middel van een lichtsensor past de helderheid van het beeldscherm zich automatisch aan aan de lichtsterkte in de omgeving, en zal dus flink dimmen als het bijvoorbeeld donker wordt.

Ook een etalagedisplay of een ander digitaal beeldscherm voor jouw bedrijf?

Wil jij ook een high brightness etalagedisplay of een narrowcasting systeem voor jouw bedrijf of instelling? Bekijk de vele mogelijkheden op onze website (zie menu bovenaan de pagina, digital signage) of neem even contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Laatste nieuws