Case: 3D Hologram geleverd bij Retail Bouw Nederland (video)

Vorige week hebben wij weer een prachtige opdracht opgeleverd, namelijk een fantastisch Hypervsn 3D Hologram met een diameter van 75 cm. Deze is vanaf nu te bewonderen bij de entree van Retail Bouw Nederland aan de Radonstraat 8 in Wehl (bedrijvenpark A18).

Het hologram

De toch al prachtige entree van dit bedrijfspand heeft nu nóg meer aanzien met het 3D Hologram. Op dit hologram worden onder andere de logo’s van de gevestigde bedrijven getoond. Met het door ons bijgeleverde content management system (CMS) , inclusief 3D Studio, creëert men zelf gemakkelijk nieuwe 3D content en effecten, bijvoorbeeld logo’s van bezoekende klanten, om weer te geven op het hologram.

GlassBox voor beurzen

Om het 3D hologram ook op locatie te kunnen gebruiken, bijvoorbeeld bij een beurs, hebben wij tevens een bijpassende GlassBox geleverd waarin het hologram gemonteerd kan worden. Op deze manier kan het hologram ook veilig gebruikt worden binnen handbereik van bezoekers/passanten.

In het pand van Retail Bouw Nederland zijn ook de gelieerde bedrijven Technice installatietechniek, Bouwbedrijf De Graafschap en Van Aken installaties gevestigd.

Ook interesse in een 3D Hologram of een andere digitale signing oplossing? Klik dan hier voor de mogelijkheden.

Bekijk hieronder de video van het hologram bij Retail Bouw Nederland en daaronder toegepast in een GlassBox.

 

Laatste nieuws