Bied sponsoren van je evenement de exposure die ze verdienen

Zit jij de in de organisatie van een evenement in Oost Nederland? En wil jij ook graag je sponsoren tevreden houden die je waarschijnlijk zo hard nodig hebt? Stop dan met bouwhekbanners, posters of andere uitingen waarop je sponsoren amper zichtbaar zijn, en kies voor een mobiel LED scherm op je evenemententerrein!

Met een mobiel outdoor LED scherm toon je afwisselend de uitingen van je sponsoren op full color beeld. En dat kan met méér dan alleen een logo. Een vacature, een aanbieding of zelfs een (korte) commercial met bewegende beelden is gewoon mogelijk. Dáár worden je sponsoren pas blij van. En als zij blij zijn, heb je ze al weer voor 90% binnen voor volgend jaar! En wellicht hebben ze ook nog wel wat extra sponsorgeld over voor zo’n mooie weergave van hun bedrijf!

Bijkomend voordeel is dat je de display ook kunt gebruiken voor weergave van jullie huisregels (wettelijk verplicht), actuele informatie over het programma (bijvoorbeeld wijzigingen) en aankondiging van jullie volgende editie!

Bekijk al onze modellen op: : https://www.addink-media.nl/led-verhuur/  . Staat jouw gewenste model / afmeting er niet tussen? Wij werken nauw samen met een partner die jouw voorkeur vast en zeker heeft staan. Dus neem even contact op en wij kijken wat voor voor je kunnen doen.

Niets dan voordelen dus, en de huurprijzen zullen je positief verrassen. Neem even contact met ons op voor meer informatie via onderstaande button of mail direct aan info@addink-media.nl .

Ik wil meer info

Wij verhuren onze eigen displays uitsluitend in Oost Nederland, regio’s Achterhoek, De Liemers, Twente en Salland.

Laatste nieuws